Beoordelingen van Sphinx Den Helder

Recente recensies van Sphinx Den Helder

5 sterren na 332 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. En belde netjes toen het wat langer duurder en wanneer de bezorger ging rijden

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was niet zo pittig maar voor de rest 👌

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Sphinx en het is altijd lekker weg te eten :D

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd heerlijk

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker eten

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Alleen vonden de kinderen de kapsalon klein. We hadden een medium besteld

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd. Zelf iets eerder. Warm veel smaak prima. Zou er weer bestellen

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, de bezorging was alleen een kwartier later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top.. Was klaar bij ophaal 👌

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed grill deluxe is erg lekker en dit samen met lekkere patat en salade voor 30 euro - twee personen - is niet duur. Bezorging was ook prima

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke spareribs en shaslick aanrader

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was lekker van smaak, de dikke patat vond ik wat minder bij de kapsalon passen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak. Keurig alles ingepakt ontvangen. Zeer lange bezorgtijd. Ondanks het telefoontje dat het druk was en ze er nu echt aan kwamen. Helaas onze turkse pizza was lauw en slecht gerold.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en een snelle bezorging

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke shoarma, lekker vers, goed van smaak .

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten. Kwaliteit is na al die jaren onveranderd goed!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals, wij hebben wederom genoten. Bezorger was vriendelijk en op tijd.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed ben heel tevreden.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk en kwam precies op de tijd die vooraf was aangegeven. Helaas was het eten koud, de pita's niet gaar en waren er verkeerde sauzen meegeleverd.

Reactie van Sphinx:Bianca, wat vervelend om te lezen! Onze excuses, dit is niet wat u van ons eten mag verwachten. Als het goed is, is er contact met u opgenomen. Helaas was er een klant waarvan het huisnummer verkeerd was doorgegeven, waardoor uw eten veelste laat werd bezorgd. Bent u tevreden met de oplossing? Zo niet, neem even contact met ons op 😊

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs helaas stug, viel niet zo mals van het bot af als we gewend zijn. Bezorger was netjes op tijd.

Reactie van Sphinx:Dag mevrouw Visser, he wat balen! Onze excuses! Plaats de volgende keer in de opmerkingen dat uw eten niet naar wens was en wat er mis was. Ik stuur u een kortingscode per sms. Smakelijke groeten Sphinx

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer perfect! Alleen wat langer gewacht dan normaal ivm drukte.

Reactie van Sphinx:Tot de volgende keer?! Groet sphinx

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten geweldig maar 80 minuten wachten is erg lang

Reactie van Sphinx:Bedankt familie Vijzel, excuses voor de wachttijd. Wij proberen dit altijd te verbeteren, maar dat is niet altijd even makkelijk. Tot de volgende keer!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Carla! Tot de volgende keer

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was goed maar die speribs was niet lekker het smaak meer naar conoflook dan vlees

Reactie van Sphinx:Sorry :( laat dit voor de volgende keer even weten. Wij kunnen ook de saus voor de spareribs apart doen, de Mexicaanse saus is ook erg lekker. Hopelijk lijkt dat je lekker! Groet sphinx

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk! Bezorger belde nog ff dat t iets later werd. Eten was lekker warm en goed op smaak.. Tot de volgende keer Sphinx!

Reactie van Sphinx:Thanks Patrick!! Tot de volgende keer!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Peter 🥳

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat enorm veel vet aan de spareribs (daar kan je ziek van worden) patat was beter dan de spareribs :(

Reactie van Sphinx:Onze excuses! Helaas was de kwaliteit van de spareribs de laatste tijd gevarieerd. Onze excuses, het was niet van de kwaliteit die je van ons verwachten. Plaats dit commentaar ook in de opmerkingen, zodat mijn collega hierop kan letten. Hopelijk tot de volgende keer.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Reactie van Sphinx:Bedankt Annemieke! Tot de volgende keer, smakelijke groeten, sphinx

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk. Super lekker.

Reactie van Sphinx:Bedankt Sandra 🤗 tot de volgende keer! Smakelijke groeten, Sphinx

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar jullie hebben mijn blikje green tea vergeten erbij te doen!

Reactie van Sphinx:Onze excuses, je hebt gelijk! Uw bestelling is afgehaald, op het drinken is helaas niet goed gelet! Ik zal je een kortingscode sms’en dat je de volgende keer een gratis drankje krijgt.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima in orde niks op aan te merken kwaliteit en smaak zijn altijd dik voor elkaar ga zo door mannen 👍

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot de volgende keer 😊

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs smaakten weer heerlijk

Reactie van Sphinx:Bedankt Wilma! Tot de volgende keer 😊

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima broodje shoarma eigenlijk is het altijd wel goed alleen de bezorging duurt soms lang.

Reactie van Sphinx:Beste Buch, onze excuses dit is terecht. Uw adres ligt vanaf de locatie vaak ‘het verste weg’. Ondanks dat, hopen wij dat uw eten warm is en goed blijft smaken 😊

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Arno! 😊 tot de volgende keer

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Alleen duurde het bezorgen 45 minuten langer

Reactie van Sphinx:Sorry Gerard! Onze excuses, groetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak bij jullie besteld en het is altijd heerlijk alleen dit x was het eten gewoon koud en da's best jammer als je allemaal vlees gerechten heb. Volgende x hopelijk weer lekker warm vlees

Reactie van Sphinx:Dag Korstiaan, onze excuses dat mag niet gebeuren! Plaats dit vooral in de opmerkingen, zodat mijn collega’s het eten sneller bij u kunnen bezorgen. Groet sphinx

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot snel 😊

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare Ribs was royaal en perfect van smaak zo ook de frites en salade. Het was weer top!

Reactie van Sphinx:Thanks MK! Blij dat je tevreden bent, sorry voor de vorige keer! Wij hadden andere spareribs dan gewoonlijk aangeleverd gekregen. Helaas van mindere kwaliteit! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd perfect voor de trek.

Reactie van Sphinx:Bedankt Thomas! Tot snel!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs👍😋

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot snel!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje! Tot snel!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en bezorgtijd top! Kwaliteit eten niet wat we gewend waren deze keer... Spareribs waren voorgekookt en afgegrild.. zonder voorkoken zijn ze lekkerder ;) Kom op Sphinx, op naar de volgende keer...

Reactie van Sphinx:Patrick, hè wat jammer nou! Sorry sorry sorry, wij hadden ‘andere’ spareribs geleverd gekregen dan gewoonlijk. Wij koken de spareribs zeker niet voor, maar de kwaliteit was zeker weten anders! Wij hopen je toch snel weer te zien, groet sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was taai, sparerribs waren ronduit goor en veel te scherp Kwalitatief was het niet best

Reactie van Sphinx:Beste Carina, je hebt gelijk! De spareribs waren van een andere kwaliteit dan dat je gewend bent. Wij zijn hier nu alert op, onze excuses hiervoor! Toch hopen wij je snel te zien, groet Sphinx

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel het dit keer tegen, echt niet gewend. Kleine portie, waren paar kleine stukken Spare Rib, ongeveer 7 en dat was het... veel minder als dat ik normaal gewend ben in de portie. Wilde niet telefonisch klagen, misschien wel druk?! maar vond het jammer. Friet en salade was wel prima zo ook de bezorging.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging was op tijd door een vriendelijke bezorgster.

Reactie van Sphinx:Bedankt Kees! Tot snel =)

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Sphinx. Kwaliteit was prima en bezorging snel en netjes in een mooie doos met de gerechten netjes verpakt.

Reactie van Sphinx:Bedankt Arjen! Daar werken wij hard voor, bedankt voor jouw compliment! Zeker niet de laatste keer toch?!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, friet was top, de rest ook, maar normaal zijn bij de meeste de friet slap,

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Reactie van Sphinx:Bedankt Walter! 😊

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekkere spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. En bezorging op tijd 👍👍👍

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker genoten van een heerlijke schotel.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, het was heerlijk... goed warm. Ik werd netjes gebeld .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas 2de keer in een week dat de pizza niet was zoals ik gewend ben. Veel te veel kaas op de pizza waardoor hij niet lekker meer is

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker bezorging klopte precies :P

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk zoals altijd gegeten. Héérlijke lams shorma grote portie. Zeker 6 sterren waard. En gehakt . hiervan was de smaak goed alleen veel te droog. Waarschijnlijk doordat het op een stokje had gezeten en het laagje gehakt erg dun was. 2 sterren.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten het enige minpuntje is als de bestelling iets later komt dan graag even een berichtje of een belletje ,verder was het geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.Jullie hebben er een klant bij.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft 1,5 uur geduurd. Dat is lang als je honger hebt.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, shoarma was heerlijk van smaak. Kip shoarma heerlijk kruidig en absoluut niet droog echt een aanrader. Patat is goudbruin en knapperig.. Met andere woorden perfect eten en goede service en bezorging.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd heerlijke spareribs shoarma kwa smaak wij het lekkerst vinden sallade patat sausjes was weer genieten met het gezin complimenten tot volgende keer mvg steef

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten en op tijd met bezorgen en lekker veel

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en precies op tijd gebracht een goed service bedankt.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede , vriendelijke bediening . Prima eten voor een leuke prijs , grote keus .

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten, we hebben er van gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker en de bezorger was erg vriendelijk

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk zoals altijd voor herhaling vatbaar

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker zoals altijd

Reactie van Sphinx:Bedankt en tot snel! 😎 take care!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje! 😎 take care!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten en goede service!

Reactie van Sphinx:Bedankt Marlute! Dat was natuurlijk geen probleem 😊 bedankt voor de bestelling en tot de volgende keer!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer super eten bestel hier je eten en je wilt nooit meer wat anders

Reactie van Sphinx:Gelukkig maar Lierens! Tot snel, take care! 😎

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zoals gewoonlijk op tijd geleverd

Reactie van Sphinx:Bedankt Sander! Tot de volgende keer, take care! 😎

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de spontaniteit en vrolijkh8van de bezorging was een plus Eten was ook prima

Reactie van Sphinx:Bedankt Carina! Ook een leuk compliment voor onze bezorgtopper! Wij geven het aan haar door 😎 take care!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk, eten was zalig en veel meer dan we op konden

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen bezorgtijd, eten goed warm, goed verpakt. Heerlijk gegeten

Reactie van Sphinx:Bedankt Kooij! Graag tot snel 😎 take care!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten en de bezorging geweldig

Reactie van Sphinx:Bedankt Gerard! Tot snel! Groetjes en take care! 😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was echt het lekkerste eten wat ik in jaren heb besteld goede service

Reactie van Sphinx:Bedankt Lierens! Zo’n leuke opmerking maakt ons bijna verlegen! Tot snel 😎

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super gaan het in deze tijd meer doen

Reactie van Sphinx:Bedankt Annette! Dat waarderen wij enorm! Take care! 😎 en tot de volgende keer!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top . Warm en op tijd bezorgd

Reactie van Sphinx:Bedankt Gerard! Tot snel! 😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Patrick 😊 tot de volgende keer! Take care, team Sphinx

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje! Pas goed op jezelf! Tot de volgende keer, team Sphinx

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipschnitzel schotel was smakelijk, frites knapperig en de salade prima verzorgd. Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, en snel bezorgd,

Reactie van Sphinx:Bedankt Marcel 😊 tot de volgende keer! Groet Sphinx

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd overheerlijk! Daarnaast willen onze extra dank geven voor de extra attentie erbij. Dat was ontzettend lief en wij voelen ons erg gewaardeerd als jullie klanten!

Reactie van Sphinx:Hier worden wij blij van Sharon 😊 bedankt voor jullie vertrouwen en tot de volgende keer! Let goed op elkaar! Groet Sphinx

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs shoarma heerlijk gegeten met het gezin friet sallades 👍👍

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Visser! 😊Take care, Sphinx

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals voorgaande keren was het weer erg lekker

Reactie van Sphinx:Bedankt Peter 😊 tot de volgende keer! Groet Sphinx

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service en heerlijk warm eten

Reactie van Sphinx:Bedankt meneer Smit 😊 tot de volgende keer

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt wederom fantastisch! De ribben waren erg lekker, goede laag saus ook. De patat was ronduit geweldig, zonder gein heel goed. Zelfs de pizza Margherita was beter dan die d Italiaan vorige week. Vaste klant hier, dat blijven wij ook. Gr.

Reactie van Sphinx:Hier worden wij vrolijk van 🥰 bedankt voor het leuke bericht! Wij zullen ons best blijven doen, groet Sphinx

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje! Tot de volgende keer

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was er weer snel en super lekker tot snel

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk gekruid. Jammer genoeg was de kebab wat taai.

Reactie van Sphinx:Onze excuses Sandra, wij zullen er op letten! Als je nog eens kebab bestelt, plaats dan een opmerking hierover. Dan zijn wij hier extra alert op! Tot snel, groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Siets! 😊 tot de volgende keer! Groet, Sphinx

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs

Reactie van Sphinx:Bedankt Geo! Tot snel! Groet Sphinx

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goeie pizza en kwam nog 20 min eerder ook

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

Reactie van Sphinx:Bedankt René! Tot de volgende keer! Groet Sphinx

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

keurig en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizzas’s zijn veranderd in smaak en grootte, was eerst iets groter en gister proefde ik bijna geen smaak was eerst VELE malen lekkerder .. is ook te kort in de oven gelaten dan eerst, krijg ook geen knoflooksaus meer heel opeens! als het zo blijft zal ik ook niet meer bestellen

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Terechte 2x 5 sterren! Alles compleet, vers, heet en het belangrijkste smaakte weer prima! Toppertje!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit keer een kapsakin besteld iets te weinig vlees naar mijn zin verder was het heerlijk met die kip kruiden erover heen toppie

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. En keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top Ietwat laat maar drie keer sorry is echt genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem... Bezorging lekker optijd.. Eten weer heerlijk en goeie porties.. Aardige bezorger.. Keep on Sphinxing 🤪

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten maar te late bezorging.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd (meneer maakte excuses voor 5 min te laat) erg vriendelijk. Alles goed warm, patat lekker knapperig, voldoende saus. Goed gegaarde ribben, niet voor niets dat wij al tijden vaste klant zijn!!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en het eten was warm.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou een uur duren .duurde uiteindelijk 1uur 25.had een pizza shoarma besteld maar er lag bijna geen shoarma op .1 klein bakje knoflooksaus erbij voor een hele pizza is wel weinig.waren er voorheen min.2 Toen ik voor de eerste keer bestelde was het sneller en beter.werd nog gebeld of ze het eerder konden brengen.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging wel op een zondag om circa 23.15 uur. Kwaliteit is prima en het was nog bloedheet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje! Gezond 2020! Groet Sphinx

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Johan! Gezond 2020! ????

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede informatie tijdens het gehele proces tot aan de levering thuis.

Reactie van Sphinx:Bedankt Kees! Smaakvol en gezond 2020 toegewenst!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel, goed geholpen en de kapsalons en broodje shiarma waren heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt Eric! Een mooi smaakvol, en vooral ook muzikaal, 2020 toegewenst! Groet Sphinx

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, prima op tijd bezorgd

Reactie van Sphinx:Bedankt voor jouw reactie! Een mooi 2020 ????

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel even (1 uur en 20 minuten) maar de kwaliteit en smaak was wederom prima in orde.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Bries! Voor het bestellen via de website en de recensie! Smakelijke groeten, Sphinx

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribben,en op tijd bezorgd zoals aangegeven👍

Reactie van Sphinx:Bedankt Jolanda! Fijne jaarwisseling gewenst =) smakelijke groeten Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk en snel bezorgt bedankt tot snel

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, binnen een half uur had ik mijn bestelling en dat op zondag! En een lief briefje erbij. Eet smakelijk en fijne feestdagen. Jullie bij Shinx ook fijne dagen.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je lieve berichtje! Dat waarderen wij, hopelijk tot in 2020 ???? groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Thanks Aukje ????

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betaal voor 1 broodje extra, niet gekregen. Vraag om uiensaus, niet gekregen. De boel was niet warm, dit was na lange tijd de eerste maar meteen weer de laatste keer. Zo jammer...

Reactie van Sphinx:Onze excuses Mir! De uiensaus was op en normaliter bellen wij dan even op. Ook vervelend van het broodje! Wij gaan even opzoek naar een oplossing hiervoor.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Zoals altijd. De pittige spare ribs mogen van mij persoonlijk wel wat pittiger, maar daar vraag ik volgende x gewoon om. Moest eerst een idee krijgen hoe ze smaakten.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je leuke bericht Timo! Hoe heter hoe beter? Goed idee om dit in het opmerkingenveld te zetten, dan houden wij hier rekening mee! Fijne feestdagen!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Den Helder!

Reactie van Sphinx:Bedankt Stefan ???? fijne feestdagen! Groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg goed Alleen hadden we een peperoni pizza besteld en kregen een salami pizza

Reactie van Sphinx:Stef onze excuses hiervoor! Plaats voor mijn collega’s de volgende keer een opmerking. Dan zijn wij hier extra attent op! Fijne feestdagen!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Johan!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed. De bestelling werd precies op tijd gebracht.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor jouw reactie Rinus! Tot de volgende keer =)

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Ruud ☺️

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was gister weer uitermate lekker tot snel

Reactie van Sphinx:Thanks Richard ????

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Stef ????

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd was het eten om je vingers bij op te eten

Reactie van Sphinx:Bedankt Philipsen! Tot de volgende keer! Smakelijke groeten, Sphinx

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er 20 minuten eerder, heel fijn!!!

Reactie van Sphinx:Hi Femke! Kijk eens aan, dit horen wij graag! Tot de volgende keer =) smakelijke groeten Sphinx

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje de Swart! ????

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag om 23.42 uur shorma en tosti kaas besteld. Ze waren er circa 30 minuten later dat is super snel maar wel voor het eerst meestal duurt het 1 tot 1,5 uur als je vroeger op de avond besteld. De kwaliteit is prima en ook goed warm. Ga zo door!

Reactie van Sphinx:Bedankt Ruud! Als jij zo tevreden blijft, blijven wij zeker zo door gaan! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer erg lekker. Goed warm en de bezorging was even te laat, maar evengoed top.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je geduld Gerard! Mijn excuses dat ik u niet had opgebeld! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sphinx is altijd goed. Eten komt warm aan, veel sauzen bij de spare ribs en patat. Een aanrader.

Reactie van Sphinx:Thanks Timo ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt TJ de Jong! ????

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat helaas heel erg veel vet aan de shoarma en mijn broodje was heel erg hard. De heren hadden mixed grill, was goed gekruid maar de spareribs waren een beetje aangebrand. De heren vonden het wel een beetje een tegenvaller helaas.

Reactie van Sphinx:Hi Natas, vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Mocht je nogmaals een bestelling plaatsen, plaats deze klachten als opmerking. Dan kunnen mijn collega’s er rekening mee houden en er extra opletten.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging niet al te snel. Smaak van de shoarma en spareribs is prima, alleen was de shoarma erg vet, de patat lauw en de salade warm

Reactie van Sphinx:Hallo mw. Tilder. Onze excuses hiervoor! Dat is vervelend! Wij proberen de salade zo ‘ver mogelijk’ van de warme gerechten te plaatsen. Maar dit is niet altijd even goed mogelijk. Een extra tas zou de oplossing kunnen zijn maar dat is niet efficiënt. U kunt deze opmerkingen (met name over de patat) bij uw nieuwe bestelling plaatsen, dan houden mijn collega’s hier meer rekening mee. Mocht er iets zijn, dan kunt u telefonisch contact opnemen, dan lossen wij het probleem direct voor u op! Groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Kees! ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Patatjes waren een beetje te koud

Reactie van Sphinx:Hi Ruud! Wat jammer, koude patat is lang niet zo lekker natuurlijk! Onze excuses hiervoor! Plaats deze opmerking bij uw volgende bestelling, dan houden wij er meer rekening mee! Groet, Sphinx

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma schotel was lekker. Patat was erg lauw.

Reactie van Sphinx:Hi Natasja, onze excuses voor de lauwe patat. Dat is niet zo lekker! U kunt uw opmerking bij de volgende bestelling plaatsen, dan gaan wij hier extra opletten! Bijvoorbeeld met het inplannen van de routes, groet Sphinx

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Reactie van Sphinx:Bedankt! ????

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

Reactie van Sphinx:Bedankt René! Tot de volgende keer

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aankomst koude patat en de vlees gerechten waren ook niet al te warm.

Reactie van Sphinx:Onze excuses mevrouw Zwart! Wij zullen hier meer rekening mee houden met het inplannen van uw route! U kunt ook een opmerking plaatsen, zodat mijn collega’s hier extra op zullen letten! Groet, Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vroeger bezorgd dan de bedoeling was en het was om de vingers bij op te eten SUPER

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd als verwacht. Heerlijk gegeten.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, snel gebracht. Helemaal top!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten en goede porties👍🏼

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsaté, frites en salade weer van prima kwaliteit. Vlotte bezorging. Toppertje!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, en de bezorging ruim op tijd

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! We hebben met zn allen genoten en het ging schoon op! Wederom bedankt. Excuus aan de vriendelijke bezorger dat we geen muntje extra voor hem in huis hadden.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goede kwaliteit. Wel werd onze bestelling 40 minuten later bezorgd dan beloofd. Hier werden wij keurig over gebeld en we kregen gratis drinken. Super service!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller als verwacht. Kapsalon was helaas voornamelijk patat, wel te eten maar echt bijna geen kaas of vlees. Burger was zo als gewoonlijk weer lekker!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Warm eten en lekker.

Reactie van Sphinx:Bedankt Lisette! =) tot snel!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje =) tot de volgende keer!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk "ouderwets" broodje shoarma :-)

Reactie van Sphinx:Bedankt vd Veer! Tot snel!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekkerrr en op tijd! Zoals gewoonlijk!

Reactie van Sphinx:Bedankt Patrick! =)

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het spijt me verschrikkelijk wij bestellen dit gerecht omdat het erg lekker is maar nu was het vlees echt niet gaat je kan hier helaas geen foto's plaatsen maar het vlees was nog gewoon rauw van binnen echt nog diep rood. Verder was de patat helemaal koud. Nog Maals sorry normaal altijd heerlijk te eten bij jullie maar nu lag het na 10 minuten al in de prullenbak

Reactie van Sphinx:Beste Korstiaan, wat vervelend om dit te lezen! Onze excuses! Mogen wij naar aanleiding van uw klacht telefonisch contact opnemen?

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:bedankt Aukje =)

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs, Turkse pizza, kapsalon en broodje shoarma. Patat was vers en lekker op smaak. Alles is gewoon van prima kwaliteit! Bestellen via de website is makkelijker dan ooit. Overzichtelijk, goed geprijsd en je kan sparen voor korting. Simpelweg een aanrader!

Reactie van Sphinx:Bedankt voor deze positiviteit =) tot snel!

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Kwam alleen een ruim later dan de voorspelling. Helaas werd er geen contact opgenomen dat het later wegens omstandigheden. Verbeterpunt voor de toekomst. Toch gewoon 5 sterren.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant, vaste bestelling, vandaag even langer gewacht dan normaal maar na bijna 1,5u was het eten er eindelijk... mn maag rommelde al aardig.. eten was zoals gewoonlijk prima! Warm, netjes verpakt, goed van temperatuur en een vriendelijke bezorger aan de deur.. helaas bleek mn bestelde portie grootte niet de grootte te zijn die ik had besteld maar nadat ik dit had aangegeven werd ik teruggebeld en kreeg ik nog een portie aangeboden als "goedmaker" 🤗🤗🤗.. super opgelost Sphinx! Niet alleen vanwege t lekkere eten maar ook vanwege de service al jaren trouwe klant.. top en ga zo door!

Reactie van Sphinx:Excuses Patrick! Maar bedankt dat je open stond voor de oplossing en begripvol reageerde! Tot snel =)

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op de gevraagde tijd netjes geleverd en zoals gewoonlijk was het weer heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt Peet! Tot snel!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

Reactie van Sphinx:Bedankt Sharon =)

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Juul =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker! Voor het eerst via de eigensite besteld. Wat leuk dat punten systeem!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer super lekker En fijn dat jullie even bellen om te melden dat de pizza iets later komt

Reactie van Sphinx:Bedankt Stephan =) leuk bericht! Tot snel

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsaté was van prima kwaliteit.

Reactie van Sphinx:bedankt MK =)

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, op tijd en netjes afgeleverd en erg lekker weer.

Reactie van Sphinx:bedankt TJ de Jong =) Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Sphinx:Bedankt Visser =)

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit maal voor 2 personen Spare Ribs besteld én laten bezorgen op een andere locatie. Wederom kwaliteit en bezorging perfect! “Niet in de keuken staan te rellen... Lekker Sphinx bestellen!” ;-)

Reactie van Sphinx:haha! Leuke quote MK! Die gaan wij promoten! En bedankt voor de wederom leuke recensie en dank voor je vertrouwen! Smakelijke groeten, Sphinx

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijk en lekker

Reactie van Sphinx:Bedankt Johan! Tot Snel!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en lekker eten

Reactie van Sphinx:Bedankt Johan, tot de volgende keer =)

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Ruud, mocht er iets ontbreken of je ontevreden zijn, laat het ons dan even weten! desnoods telefonisch =)

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had shoarma pizza. Maar vond het te nat. Was niet lekker op te eten zonder veel te knoeien. Hou het wel bij de lekkere schotels :-)

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1 3/4 uur moeten wachten op mijn bestelling.

Reactie van Sphinx:Beste Ruud, onze excuses! Gisteren was het onwijs druk. Wij zullen contact met je opnemen en een persoonlijke kortingscode toesturen. Deze ontvang je per sms. Groet sphinx

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo heerlijke donerschotel. Verse salade erbij. Ik mis wel mijn bakje mayo bij de patat. Zaten nu sausbakjes bij mag best 1 mayo zijn voor de rest was t heerlijk.

Reactie van Sphinx:Beste Menno, bedankt voor de leuke recensie! Wij serveren niet standaard mayo, helaas. Bij de schotels en broodjes. Je kunt de mayo wel vinden bij extra’s en andere even een opmerking voor ons plaatsen ( in het opmerkingenveld) welke sauzen je wenst! Mocht je vragen hebben , bel ons dan even 0223-615677. Groet sphinx

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus wat dun bij de spare ribs niet wat ik gewend ben van jullie. Verder was het prima eten.

Reactie van Sphinx:Excuses Glen! Wij zullen het meenemen en hieraan werken! Fijn dat het goed gesmaakt heeft en hopelijk tot snel!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thnx Sphinx, voor het elke keer weer geweldige eten! Jullie ook bedankt voor de support! Haha. Tot de volgende keer! Jullie trouwe klant 🤣

Reactie van Sphinx:Jaaaaa trouwe klant Patrick! Wij zien elkaar snel ???? fijn weekend!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje! Tot snel!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en erg smakelijk!

Reactie van Sphinx:Bedankt René!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Femke! Tot snel!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen liet lang op zich wachten, kalkoen was erg droog maar de shoarma was lekker.

Reactie van Sphinx:Onze excuses de Jong! Wij weten dat je vaak bestelt en ook tevreden bent. Zou jij dit in de opmerkingen kunnen plaatsen bij jou volgende bestelling? Zodat de collega’s hierop kunnen letten? Wij zien je graag snel weer!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en het was ook super snel bezorgd

Reactie van Sphinx:Bedankt Melanie! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan verwacht, desondanks was het eten weer heerlijk.

Reactie van Sphinx:???? fijn om te horen!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sprakeloos..... ? Lekker gegete!!! Alles op, bezorging in 30min, zoals altijd perfect!!

Reactie van Sphinx:Bedankt voor dit leuke bericht Patrick! Tot snel!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel bevestiging gekregen van online bestelling. Veel tijden om uit te kiezen bij zelf af halen, dit was onze keuze. Optijd klaar, eigenlijk niet hoeven te wachten.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor deze leuke recensie Daniël! Tot snel

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was goed bereid. Het eten was goed warm . de wachttijd ongeveer een half uurtje niets mis mee .

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot snel!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste spareribbs!

Reactie van Sphinx:Dat horen wij graag Janet! Tot snel!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo als altijd

Reactie van Sphinx:Bedankt Visser!! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Spare Ribs! Snelle bezorging!

Reactie van Sphinx:Bedankt MK =)

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling iets eerder gekregen dan de de verwachte tijd was. Dat op zondag vind ik.top. eten is goed

Reactie van Sphinx:Graag gedaan Sebastiaan, hopelijk tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rommelig en niet heel warm Kwaliteit we ok

Reactie van Sphinx:Sorry Carins, onze excuses. Mogen wij je een exclusieve kortingscode aanbieden?

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles super!!

Reactie van Sphinx:Bedankt Nathalie, fijn om te horen! Tot snel!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, lekker warm, dus weer heerlijk gegeten.

Reactie van Sphinx:Bedankt de Jong =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, snel, warm en kwalitatief en kwantitatief goed

Reactie van Sphinx:Bedankt Carina =) hopelijk tot snel!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit vlees, patat is prima, en de salade is ook beter dan de gemiddelde tent.

Reactie van Sphinx:Yes WB! Bedankt voor deze positieve feedback! Tot snel! =)

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot snel =)

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en ook warm. Duurde wel erg lang voordat het eten bezorgd was 2.00 uur

Reactie van Sphinx:Bedankt Ruud! Onze excuses voor het lange wachten! Wij zijn blij dat je tevreden bent en hopelijk tot snel! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging is top!

Reactie van Sphinx:Bedankt MK! Tot snel =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker. Altijd op tijd. Alleen vandaag een keer niet. Maar we kregen er wat voor terug. Top.

Reactie van Sphinx:Bedankt Jolanda =) tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als je iets besteld dat er dan netjes en snel Kwaliteit bezorgd word.

Reactie van Sphinx:Bedankt TJ de Jong =) tot snel!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd heerlijk. Ondanks bezorging in Julianadorp is het eten goed van temperatuur. Top tent en bestel hier zeker vaker.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de vriendelijke recensie! Hopelijk tot snel!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje =) tot snel!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top...snelle bezorging goede service maar belangrijkste...ALTIJD LEKKER

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate was van goede kwaliteit! Was goed warm! Top!

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie MK! Tot snel

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill was heerlijk, goed gekruid en sappig. Voortreffelijk. Vriendelijke bezorging en snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sphinx:Bedankt TJ de Jong! Hier zijn wij natuurlijk reuze blij mee! Hopelijk tot snel!

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorg snelheid! Top service!

Reactie van Sphinx:???? bedankt MK!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de bestelling en de positieve recensie Geo! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat had wel iets krokanter mogen wezen

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje, wij pakken dit op en zullen hieraan werken! Tot de volgende keer =)

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en Bezorg tempo was weer uitstekend!

Reactie van Sphinx:Bedankt! En tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een grote spare ribs mexi bestelt wij hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de recensie =) Tot de volgende keer! Groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het is warm als het eten wordt gebracht.

Reactie van Sphinx:Bedankt Sieta =) tot de volgende keer!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als trouwe klant gister weer besteld... bestelling duurde iets langer als een uur maar hey ; het eten maakte het goed... Porties lekker ruim en warm, shoarma super vers en spareribs traditioneel lekker! Precies waarvoor ik bij Sphinx bestel! Leuke persoonlijke groet bij mn bestelling! is dat een goed of slecht teken ;) Sphinx bedankt weer!!!

Reactie van Sphinx:Jaaaaaa Patrick! Voor zo’n trouwe klant als jij doen wij dat natuurlijk graag! Tot de volgende keer! =)

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heel goed van smaak en niet vet. Alles werd ook heerlijk warm aan geleverd, perfect gewoon een echt aanrader.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij met jullie als klant! =) als jullie tevreden zijn, zijn wij dat ook! Tot de volgende keer!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was top!

Reactie van Sphinx:Goed om te horen ???? tot snel!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangegeven 4 pizza calzone ontvangen, binnen een half uur. Als extraatje nog 4 knoflooksaus gekregen. Super service, dank jullie wel!!!

Reactie van Sphinx:Dennis wat een leuke recensie =) bedankt en tot de volgende keer

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ?

Reactie van Sphinx:Bedankt Alen =) tot snel!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Aukje, dat jullie als vaste klant zo tevreden zijn! Tot snel =)

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker en goed warm ga zo door

Reactie van Sphinx:Bedankt Chantal =) tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was weer prima!

Reactie van Sphinx:Bedankt =) tot snel!!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Reactie van Sphinx:Fijn om te horen Deborah =) wij zien je snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk erg lekker, porties lekker ruim en gevarieerd eten!

Reactie van Sphinx:Patrick, wij zijn blij dat wij bij je mogen bezorgen =) en je altijd wat laat horen! Tot snel!

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes gebeld dat het eten 10 a 15 minuten later bezorgd zou worden. Het eten was heerlijk en nog goed warm na aankomst. Top!

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je begrip Roy! Wij zijn blij dat wij bij jullie in het dorp mogen bezorgen =) tot snel!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorgingstijd prima in orde.

Reactie van Sphinx:=)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur voor het eten er was. Maar dan hadden we ook wat! Goed op temperatuur. Netjes verpakt. Het was ruim voldoende ook. De spareribs en falafel waren erg lekker!

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je begrip Maria! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorging!

Reactie van Sphinx:Dat horen wij graag van onze vaste klanten =) tot snel!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en vriendelijk personeel.

Reactie van Sphinx:Bedankt Sebastiaan, dat horen wij graag =) tot snel! Groet Sphinx

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerkingen worden niet gelezen bij de bestelling en uitgevoerd met betrekking tot extra sauzen. Deze misten we bij het Br Kalkoen, was wel omgevraagd en stond wel op het afleverbonnetje !!!!

Reactie van Sphinx:Once excuses Anton, de bestelling is geplaatst op de drukste tijd van het jaar. Wij hopen je wel snel weer te zien!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Bezorging kwam 40 minunten later dan geplande tijd. Eten was nog wel warm.

Reactie van Sphinx:Bas bedankt voor de vriendelijke recensie! Wij zien je graag snel weer =)

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed

Reactie van Sphinx:Bedankt Frank! Nog even over de punten; deze staan op de e-mail van de laatste bestelling. Een goed 2019 voor jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en weer lekker gegeten.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en lekker warm

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd ,goed warm ,en was weer erg lekker ,

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ribbetjes met lekker veel vlees, goede marinade, ruim voldoende saus en bijgerechten! Bezorgd op de gewenste tijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een spare ribe gegeten deze was erg lekker de patat was goed gebakken!

Reactie van Sphinx:Bedankt Lizzy =) tot de volgende keer! Groet team Sphinx

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit producten. Spare Ribs Mexicaans waren van goede kwaliteit, frites waren goed knapperig en een salade werd erbij geserveerd die prima in orde was. Bezorging was snel! Perfect in orde!

Reactie van Sphinx:Beste MK bedankt voor de positieve reactie! Wij gaan er vanuit dat er iets niet goed is gegaan met de beoordeling ;) haha tot de volgende keer! Groet Sphinx

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel snel snel warm lekker?

Reactie van Sphinx:Bedankt Neelys!!!! =) tot de volgende keer

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Willem tot de volgende keer =)

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hoef niet veel te zeggen ik bestel hier omdat ze de beste zijn het eten smaakt altijd lekker is altijd warm soms moet ik het ff laten afkoelen zelfs

Reactie van Sphinx:Bedankt Neelys! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en super vers

Reactie van Sphinx:Hier zijn wij heel blij mee! Tot de volgende keer, groet Team Sphinx

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekket gegeten

Reactie van Sphinx:Sander wij bezorgen en leveren altijd met veel plezier bij je! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Top.

Reactie van Sphinx:Bedankt Rinus! tot de volgende keer, groet Sphinx

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit van de speribs warm bezorg patat ook warm bezorgd en snel geleverd was lekker.

Reactie van Sphinx:Graag gedaan Neelys, bedankt voor de leuke en positieve reacties altijd! Tot de volgende keer! Groet team Sphinx

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Sieta! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Juul! Tot de volgende keer, groet Nour =)

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna anderhalf uur voor het gebracht werd. Eten was wat lauw en de schotel bevatte meer patat dan shoarma terwijl patat het bijgerecht is?????

Reactie van Sphinx:Hans, het spijt ons heel erg dat het eten niet naar wens was. Het is al een tijd geleden dat je besteld heb. Hopelijk bestel je in de toekomst nog eens en kunnen wij de bestelling met erg zorg bereiden en doen wij er wat extra’s bij. Hopelijk tot de volgende keer, groet Sphinx

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals vanouds! Thnx Team Sphinx!

Reactie van Sphinx:Goed om te horen Patrick! Al mist de Sphinx je wel, hopelijk zien wij je bestellingen snel weer voorbij komen! =)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt erop dat degenen die het klaarmaken verschillen met de hoeveelheid shoarma bij de plates en broodjes. De ene keer zit bij een middel broodje shaorma het bakje voor de helft gevuld en bij de ander circa driekwart

Reactie van Sphinx:Aukje bedankt voor de feedback! Wij gaan hiermee aan de slag en hopelijk tot snel =) groet Sphinx

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Raymond! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de shoarma schotel speciaal. De shoarma was heel licht, de uien en paprika waren echt rauw. Het zag eruit en smaakte of het net uit de magnetron kwam. Meestal ligt het ook nog in de jus van het bakken, maar dit keer was het droog. Dit is de eerste keer dat ik dit heb gehad, want ik vind Spinx de beste in Den Helder. Ik hoop ook dat dit de laatste keer is.

Reactie van Sphinx:Natasja hier zijn wij niet blij mee! Hopelijk kunnen wij het binnenkort goed maken. Neem voorafgaand aan jouw bestelling telefonisch contact op, groet sphinx

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging binnen het half uur?

Reactie van Sphinx:Wij willen u natuurlijk niet laten wachten =) hoplelijk gaat het de volgende keer weer zo vlot! Tot snel, groet Sphinx

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie! Tot snel, groet Sphinx

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten. Vriendelijke bezorger.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie! Wij zullen ook de volgende keer weer ons best doen! Tot snel, groet Sphinx

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaker besteld, maar is nog nooit optijd bezorgd.

Reactie van Sphinx:Wij vinden dit zeer vervelend! Het kan zijn dat er over de gewenste tijd heen wordt gelezen, wij doen bij u extra ons best! Hopelijk tot snel en dan op tijd =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

Reactie van Sphinx:Bedankt Sander!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij de Sphinx omdat de smaak zo goed is/was. Helaas na bestelling van gister denk ik dat ik maar s wat anders moet proberen, zijn r andere eigenaars? Smaak was niet zoals ik gewend ben :( viel dat ff tegen... spareribs voorgekookt in ketjap.. en de kebab smaakte ook anders dan normaal.... kwaliteit was nix mis mee maar zo jammer dat smaak niet meer is zoals 'vroeger' . Bezorging na bijna 1,5u - eten was wel warm...

Reactie van Sphinx:Beste Patrick, wij vinden dit zeer vervelend om te horen! Wij hebben vaak positieve reacties van je mogen ontvangen en willen je graag een kortingscode aanbieden. De klacht zal worden doorgegeven en jouw bestelling zal met extra zorg worden bereid. Hopelijk sta je hier open voor, graag tot ziens!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Bezorgen duurt erg lang. Transactie kosten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier bijna elk weekend wanneer ik in Den Helder ben, en het eten word altijd optijd geleverd en smaakt uitstekend!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten was zeer goed, ook zeer goed ingepakt zodat het eten goed warm blijft. Ook de bezorging was top Kleine tip: vind de sausbakjes erg klein, had twee kleine knoflooksaus bakjes wat best snel op was, smaak van de knoflooksaus was perfect. Misschien wat grote sausbakjes of anders 4x kleine sausbakjes meegeven i.p.v 2 :) Maar zeker voor herhaling vatbaar en ook een aanrader.

Reactie van Sphinx:Matthijs, wat een leuke recensie! Wij hopen snel weer van je te horen! Plaats de opmerkingen ook zeker in het opmerkingenveld dan besteden wij er extra aandacht aan! Mbt eventuele sauzen etc =) Tot snel, groet sphinx

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste alleen me mayo

Reactie van Sphinx:Dag Elianne, hartelijk dank voor je beoordeling dat waarderen wij! Wij hebben de bestelling nogmaals bekeken en er was geen extra mayonaise besteld. Volgende keer kun je deze selecteren onder ''extra's'' en dan zullen wij deze ook bezorgen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als de dressing van de salade los zou zitten, dit is gaan lekken in de tas en met het uitpakken zat alles onder dressing. Iets minder plastic om de folie bakjes, uitpakken werd echt een kliederboel. Het eten was wel heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor jullie feedback, dat waarderen wij enorm. Wat vervelend dat de dressing van de salade is gaan lekken. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat een kliederboel niet fijn is. Wij hebben inderdaad gemerkt dat de nieuwe salade bakjes moeilijk sluiten en gaan hiervoor een oplossing bedenken. Omdat sommigen gerechten erg dunne marinade saus bevatten, maken wij de aluminium bakjes altijd extra dicht met folie. Zo blijven de gerechten ook warmer tijdens het bezorgen :-)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven dat ik kip shaorma wou en rundergehakt en dat niet gekregen dus dat vindt ik wel slecht omdat ik geen varken eet .

Reactie van Sphinx:Wat vervelend dat de bestelling niet geleverd is zoals u dit heeft gewenst. Wij hebben de bestelling nagekeken en er is inderdaad geen kipshoarma geleverd zoals in in het opmerkingenveld heeft aangegeven. De gehakt die u gekregen heeft was echter wel rundvlees, wij werken namelijk enkel met rundergehakt. Indien u in het gevolg een bestelling plaatst, waarbij de samenstelling gewijzigd wordt, willen wij als tip meegeven om na het plaatsen van de bestelling even een telefoontje naar ons te plegen. Dan weten wij precies welk gerecht u niet wilt en wat u daarvoor in plaats wilt. Hopelijk voldoet de volgende bestelling weer helemaal aan uw wensen.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was heerlijk, de patat had wel wat krokanter gemogen

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de feedback! Wij zullen in het vervolg er voor zorgen dat de patat in de kapsalon krokanter blijft.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, lekker, goeie porties en netjes bezorgd. Beste spareribs van Den Helder!

Reactie van Sphinx:Patrick, wat een super leuk bericht en bedankt voor de titel ''Beste spareribs van Den Helder'' haha!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Top! Hartelijk dank!!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen tevreden over Sphinx bestel er geregeld. Alleen als je bestelling bezorgd wordt en je besteld altijd dezelfde Spare Ribs en ipv Mexicaans zit er een vage honingsaus over is dat wel een domper, zonde! Eerste keer dat ik niet tevreden ben over mijn geplaatste bestelling.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Een tevreden Aukje = een tevreden Sphinx, hartelijk dank :-)!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website werkt prettig en de bestelliing was er ook vrij vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vaak snel bezorgd! We bestellen al jaren daar en nog steeds favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, heerlijk gekruid en mals vlees

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim een uur voordat wij het eten in huis hadden dit is erg lang.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoon

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Ribs van Den Helder!! Optijd bezorgd, eten warm, kwaliteit geweldig. Blij dat jullie in t dorp bezorgen!!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er erg snel dat was wel fijn. We hebben weer heerlijk gegeten met ze drieeën.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van den helder!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet besteld duurde een uur en mijn zoon had een broodje hamburger 2happen en hij moest al stoppen met eten want de hamburger was zo pittig voor hem veelste pittig zat vet veel peper in ofzo niet te eten helaas de kapsalon was wel te eten maar of we het weer zouden bestellen weet ik nog niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed verzogt en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de lekkerste spareribs moet je bij Sphinx zijn!! Snelle bezorging, netjes verpakt en lekker warm afgeleverd, heerlijk eten en vriendelijk personeel wat wil je nog meer? ik zeg 5 sterren!!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, weer bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed verpakt, warm, lekker en ruim voldoende.

Reactie van Sphinx:Ha, leuke recensie Ron! Jij krijgt van ons daarvoor 5 sterren *****

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en warm

Reactie van Sphinx:Fijn om te horen! Tot de volgende keer :-D

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd bezorgd en op goede themperatuur en het heeft goed gesmaakt TOP?

Reactie van Sphinx:Bedankt voor het gebruik maken van onze website :-D Wij zijn blij dat je tevreden was met onze service! Tot de volgende keer.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lamsshoarma groot besteld maar kreeg shoarma hawaii, eerst verbaasd maar toch opgegeten en het was heerlijk...

Reactie van Sphinx:Annemiek, bedankt voor je leuke feedbakck. Wij dachten dat jullie met dit sombere weer buiten, wel iets tropisch konden gebruiken ;-) De schotel Hawai! (Geintje) Dit kwam doordat er in het systeem foute codes stonden, waardoor wij een bon kregen met 4 grote schotels Hawai in plaats van 4 grote schotels lamsshoarma. Wij zijn erg blij dat het vooralsnog gesmaakt heeft en jullie lekker gegeten hebben. Vanmiddag zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altyd perfect

Reactie van Sphinx:Daar streven wij altijd naar Stephan. Leuk om te horen! :-D

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service eten was warm en kreeg zelfs nog een telefoontje of ze het eten eerder mochten brengen. We kregen er ook nog een bakje rijst bij. En het betalen met I deal bevalt ook prima .

Reactie van Sphinx:Wat leuk Sieta, dat je de bestelling via de nieuwe website hebt geplaatst en dit goed beviel :-) Wij waarderen je feedback!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer sparibs bij jullie besteld, het was weer ergoed lekker!! Super tof van het extraatje erbij ??

Reactie van Sphinx:Top om te horen dat je de spareribs lekker vond Shallowy ????!