Beoordelingen van Sphinx Den Helder

Recente recensies van Sphinx Den Helder

5 sterren na 69 reviews

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en weer lekker gegeten.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en lekker warm

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd ,goed warm ,en was weer erg lekker ,

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ribbetjes met lekker veel vlees, goede marinade, ruim voldoende saus en bijgerechten! Bezorgd op de gewenste tijd!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een spare ribe gegeten deze was erg lekker de patat was goed gebakken!

Reactie van Sphinx:Bedankt Lizzy =) tot de volgende keer! Groet team Sphinx

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit producten. Spare Ribs Mexicaans waren van goede kwaliteit, frites waren goed knapperig en een salade werd erbij geserveerd die prima in orde was. Bezorging was snel! Perfect in orde!

Reactie van Sphinx:Beste MK bedankt voor de positieve reactie! Wij gaan er vanuit dat er iets niet goed is gegaan met de beoordeling ;) haha tot de volgende keer! Groet Sphinx

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel snel snel warm lekker😘

Reactie van Sphinx:Bedankt Neelys!!!! =) tot de volgende keer

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Willem tot de volgende keer =)

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hoef niet veel te zeggen ik bestel hier omdat ze de beste zijn het eten smaakt altijd lekker is altijd warm soms moet ik het ff laten afkoelen zelfs

Reactie van Sphinx:Bedankt Neelys! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en super vers

Reactie van Sphinx:Hier zijn wij heel blij mee! Tot de volgende keer, groet Team Sphinx

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekket gegeten

Reactie van Sphinx:Sander wij bezorgen en leveren altijd met veel plezier bij je! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Top.

Reactie van Sphinx:Bedankt Rinus! tot de volgende keer, groet Sphinx

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit van de speribs warm bezorg patat ook warm bezorgd en snel geleverd was lekker.

Reactie van Sphinx:Graag gedaan Neelys, bedankt voor de leuke en positieve reacties altijd! Tot de volgende keer! Groet team Sphinx

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Sieta! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Juul! Tot de volgende keer, groet Nour =)

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna anderhalf uur voor het gebracht werd. Eten was wat lauw en de schotel bevatte meer patat dan shoarma terwijl patat het bijgerecht is?????

Reactie van Sphinx:Hans, het spijt ons heel erg dat het eten niet naar wens was. Het is al een tijd geleden dat je besteld heb. Hopelijk bestel je in de toekomst nog eens en kunnen wij de bestelling met erg zorg bereiden en doen wij er wat extra’s bij. Hopelijk tot de volgende keer, groet Sphinx

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals vanouds! Thnx Team Sphinx!

Reactie van Sphinx:Goed om te horen Patrick! Al mist de Sphinx je wel, hopelijk zien wij je bestellingen snel weer voorbij komen! =)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt erop dat degenen die het klaarmaken verschillen met de hoeveelheid shoarma bij de plates en broodjes. De ene keer zit bij een middel broodje shaorma het bakje voor de helft gevuld en bij de ander circa driekwart

Reactie van Sphinx:Aukje bedankt voor de feedback! Wij gaan hiermee aan de slag en hopelijk tot snel =) groet Sphinx

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Raymond! Tot de volgende keer, groet team Sphinx

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de shoarma schotel speciaal. De shoarma was heel licht, de uien en paprika waren echt rauw. Het zag eruit en smaakte of het net uit de magnetron kwam. Meestal ligt het ook nog in de jus van het bakken, maar dit keer was het droog. Dit is de eerste keer dat ik dit heb gehad, want ik vind Spinx de beste in Den Helder. Ik hoop ook dat dit de laatste keer is.

Reactie van Sphinx:Natasja hier zijn wij niet blij mee! Hopelijk kunnen wij het binnenkort goed maken. Neem voorafgaand aan jouw bestelling telefonisch contact op, groet sphinx

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging binnen het half uur👌

Reactie van Sphinx:Wij willen u natuurlijk niet laten wachten =) hoplelijk gaat het de volgende keer weer zo vlot! Tot snel, groet Sphinx

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie! Tot snel, groet Sphinx

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten. Vriendelijke bezorger.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de leuke recensie! Wij zullen ook de volgende keer weer ons best doen! Tot snel, groet Sphinx

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaker besteld, maar is nog nooit optijd bezorgd.

Reactie van Sphinx:Wij vinden dit zeer vervelend! Het kan zijn dat er over de gewenste tijd heen wordt gelezen, wij doen bij u extra ons best! Hopelijk tot snel en dan op tijd =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

Reactie van Sphinx:Bedankt Sander!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij de Sphinx omdat de smaak zo goed is/was. Helaas na bestelling van gister denk ik dat ik maar s wat anders moet proberen, zijn r andere eigenaars? Smaak was niet zoals ik gewend ben :( viel dat ff tegen... spareribs voorgekookt in ketjap.. en de kebab smaakte ook anders dan normaal.... kwaliteit was nix mis mee maar zo jammer dat smaak niet meer is zoals 'vroeger' . Bezorging na bijna 1,5u - eten was wel warm...

Reactie van Sphinx:Beste Patrick, wij vinden dit zeer vervelend om te horen! Wij hebben vaak positieve reacties van je mogen ontvangen en willen je graag een kortingscode aanbieden. De klacht zal worden doorgegeven en jouw bestelling zal met extra zorg worden bereid. Hopelijk sta je hier open voor, graag tot ziens!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Bezorgen duurt erg lang. Transactie kosten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier bijna elk weekend wanneer ik in Den Helder ben, en het eten word altijd optijd geleverd en smaakt uitstekend!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten was zeer goed, ook zeer goed ingepakt zodat het eten goed warm blijft. Ook de bezorging was top Kleine tip: vind de sausbakjes erg klein, had twee kleine knoflooksaus bakjes wat best snel op was, smaak van de knoflooksaus was perfect. Misschien wat grote sausbakjes of anders 4x kleine sausbakjes meegeven i.p.v 2 :) Maar zeker voor herhaling vatbaar en ook een aanrader.

Reactie van Sphinx:Matthijs, wat een leuke recensie! Wij hopen snel weer van je te horen! Plaats de opmerkingen ook zeker in het opmerkingenveld dan besteden wij er extra aandacht aan! Mbt eventuele sauzen etc =) Tot snel, groet sphinx

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste alleen me mayo

Reactie van Sphinx:Dag Elianne, hartelijk dank voor je beoordeling dat waarderen wij! Wij hebben de bestelling nogmaals bekeken en er was geen extra mayonaise besteld. Volgende keer kun je deze selecteren onder ''extra's'' en dan zullen wij deze ook bezorgen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als de dressing van de salade los zou zitten, dit is gaan lekken in de tas en met het uitpakken zat alles onder dressing. Iets minder plastic om de folie bakjes, uitpakken werd echt een kliederboel. Het eten was wel heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor jullie feedback, dat waarderen wij enorm. Wat vervelend dat de dressing van de salade is gaan lekken. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat een kliederboel niet fijn is. Wij hebben inderdaad gemerkt dat de nieuwe salade bakjes moeilijk sluiten en gaan hiervoor een oplossing bedenken. Omdat sommigen gerechten erg dunne marinade saus bevatten, maken wij de aluminium bakjes altijd extra dicht met folie. Zo blijven de gerechten ook warmer tijdens het bezorgen :-)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven dat ik kip shaorma wou en rundergehakt en dat niet gekregen dus dat vindt ik wel slecht omdat ik geen varken eet .

Reactie van Sphinx:Wat vervelend dat de bestelling niet geleverd is zoals u dit heeft gewenst. Wij hebben de bestelling nagekeken en er is inderdaad geen kipshoarma geleverd zoals in in het opmerkingenveld heeft aangegeven. De gehakt die u gekregen heeft was echter wel rundvlees, wij werken namelijk enkel met rundergehakt. Indien u in het gevolg een bestelling plaatst, waarbij de samenstelling gewijzigd wordt, willen wij als tip meegeven om na het plaatsen van de bestelling even een telefoontje naar ons te plegen. Dan weten wij precies welk gerecht u niet wilt en wat u daarvoor in plaats wilt. Hopelijk voldoet de volgende bestelling weer helemaal aan uw wensen.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was heerlijk, de patat had wel wat krokanter gemogen

Reactie van Sphinx:Bedankt voor de feedback! Wij zullen in het vervolg er voor zorgen dat de patat in de kapsalon krokanter blijft.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, lekker, goeie porties en netjes bezorgd. Beste spareribs van Den Helder!

Reactie van Sphinx:Patrick, wat een super leuk bericht en bedankt voor de titel ''Beste spareribs van Den Helder'' haha!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Top! Hartelijk dank!!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen tevreden over Sphinx bestel er geregeld. Alleen als je bestelling bezorgd wordt en je besteld altijd dezelfde Spare Ribs en ipv Mexicaans zit er een vage honingsaus over is dat wel een domper, zonde! Eerste keer dat ik niet tevreden ben over mijn geplaatste bestelling.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Een tevreden Aukje = een tevreden Sphinx, hartelijk dank :-)!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website werkt prettig en de bestelliing was er ook vrij vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vaak snel bezorgd! We bestellen al jaren daar en nog steeds favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, heerlijk gekruid en mals vlees

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim een uur voordat wij het eten in huis hadden dit is erg lang.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoon

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Ribs van Den Helder!! Optijd bezorgd, eten warm, kwaliteit geweldig. Blij dat jullie in t dorp bezorgen!!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er erg snel dat was wel fijn. We hebben weer heerlijk gegeten met ze drieeën.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van den helder!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet besteld duurde een uur en mijn zoon had een broodje hamburger 2happen en hij moest al stoppen met eten want de hamburger was zo pittig voor hem veelste pittig zat vet veel peper in ofzo niet te eten helaas de kapsalon was wel te eten maar of we het weer zouden bestellen weet ik nog niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed verzogt en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de lekkerste spareribs moet je bij Sphinx zijn!! Snelle bezorging, netjes verpakt en lekker warm afgeleverd, heerlijk eten en vriendelijk personeel wat wil je nog meer? ik zeg 5 sterren!!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, weer bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed verpakt, warm, lekker en ruim voldoende.

Reactie van Sphinx:Ha, leuke recensie Ron! Jij krijgt van ons daarvoor 5 sterren *****

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en warm

Reactie van Sphinx:Fijn om te horen! Tot de volgende keer :-D

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd bezorgd en op goede themperatuur en het heeft goed gesmaakt TOP👍

Reactie van Sphinx:Bedankt voor het gebruik maken van onze website :-D Wij zijn blij dat je tevreden was met onze service! Tot de volgende keer.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lamsshoarma groot besteld maar kreeg shoarma hawaii, eerst verbaasd maar toch opgegeten en het was heerlijk...

Reactie van Sphinx:Annemiek, bedankt voor je leuke feedbakck. Wij dachten dat jullie met dit sombere weer buiten, wel iets tropisch konden gebruiken ;-) De schotel Hawai! (Geintje) Dit kwam doordat er in het systeem foute codes stonden, waardoor wij een bon kregen met 4 grote schotels Hawai in plaats van 4 grote schotels lamsshoarma. Wij zijn erg blij dat het vooralsnog gesmaakt heeft en jullie lekker gegeten hebben. Vanmiddag zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altyd perfect

Reactie van Sphinx:Daar streven wij altijd naar Stephan. Leuk om te horen! :-D

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service eten was warm en kreeg zelfs nog een telefoontje of ze het eten eerder mochten brengen. We kregen er ook nog een bakje rijst bij. En het betalen met I deal bevalt ook prima .

Reactie van Sphinx:Wat leuk Sieta, dat je de bestelling via de nieuwe website hebt geplaatst en dit goed beviel :-) Wij waarderen je feedback!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer sparibs bij jullie besteld, het was weer ergoed lekker!! Super tof van het extraatje erbij 😉😊

Reactie van Sphinx:Top om te horen dat je de spareribs lekker vond Shallowy ????!