Reviews from Sphinx Den Helder

Recent reviews

5.0
Aukje de Swart
1 October 2022

Voor het broodje shoarma super vonden we de hoeveelheid tegen vallen, de smaak was heerlijk. Bij de kapsalon was de chilisaus een beetje vergeten, de smaak was goed

Ellen
23 September 2022

Super malse spareribs om je vingers bij af te likken en altijd goed heet van de hitte...!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜

Reaction from Sphinx

Wat een lief bericht Ellen โค๏ธ Bedankt voor je geduld en tot de volgende keer โค๏ธ

Nathalie.
19 September 2022

Om 15:50u een bestelling geplaatst en aangeven om 18:00u te laten bezorgen. Helaas kwam het eten pas om 19:00u (overigens niet de eerste keer dat het eten zo veel later berzorgd word als aangevraagd ).ik vind dit een behoorlijke slechte zaak als je zo vroeg op de middag al een bestelling doet. Ik zal hierdoor niet meer bij jullie bestellen. Wel spijtig want het eten was erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Hi nathalie, Vervelend om te lezen, en mijn excuses hiervoor. Vroeg bestellen met een gewenste tijd klinkt vaak heel โ€˜makkelijkโ€™ maar is het niet. Ik adviseer vaak mensen om op zondag zsm te kiezen in plaats van een bepaalde tijd, omdat juist alles om een bestelling geen gepland moet worden. Dit is lastiger dan gedacht bij drukte en onderbezetting in de horeca. Zondag was het erg druk en dit had niet mogen gebeuren.

anita
19 September 2022

Altijd heerlijk eten van de Sphinx.......

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Bedankt Anita โค๏ธ

Aukje de Swart
17 September 2022
Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje โค๏ธ

Eric
15 September 2022

Lekker gegeten,zag er top uit

Reaction from Sphinx

Bedankt Eric โค๏ธ

M
13 September 2022
Kees
12 September 2022

Lekker gegeten. Alleen jammer dat het een uur later was dan besteld.

Reaction from Sphinx

Dankjewel โค๏ธ Hopelijk tot snel

Ruud Buch
11 September 2022

Ik heb hier vaker besteld en was over het algemeen goed soms was de levertijd erg lang maar viel u mee circa 45min. Wat deze keer wel minder is was de uiensaus. we hadden een paar bakjes uiensaus besteld maar in twee stuks zaten grote stukken wat geen ui of iets anders was wat er in hoorde. Helaas kan ik geen foto hierbij plaatsen want ik heb er een foto van gemaakt. Ook de saus was minder van smaak en veel fijner qua maling wat weer tegenstrijdig is met de grote stukken in de saus. Een volgende keer dat ik weer shoarma ga bestellen ga ik toch maar eens een ander proberen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D. Rahakbau
5 September 2022

Wederom lekker gegeten ๐Ÿ˜€

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Dankjewel โค๏ธ Tot de volgende keer

Patricia
3 September 2022

Het eten voldeed niet aan de verwachting, 1 telefoontje naar het bedrijf en er werd alsnog een vervangende maaltijd bezorgd. Goed opgelost, mijn man moest helaas wel grotendeels zijn maaltijd alleen nuttigen omdat deze anders teveel was afgekoeld

Nipper
30 August 2022

Goed gegeten waren heerlijk de spareribs shoarma schotel de patat sallade de tostims

Reaction from Sphinx

Wat lief van je Nipper โค๏ธ Tot snel

123
29 August 2022

pizza snel bezorgd, goed & lekker zoals altijd ๐Ÿ€

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Dankjewel โค๏ธ Tot de volgende keer

D. Rahakbau
26 August 2022

Halen al jaren eten bij Sphinx. Zijn als familie voor ons :-) Het vlees is van goede kwaliteit en altijd goed van smaak met heerlijke sauzen. De sla die je erbij krijgt is altijd vers en goed klaar gemaakt in bakjes. Echt een aanrader om je eten daar te halen. Bij bezorging wordt je altijd goed op de hoogte gehouden.

Reaction from Sphinx

Wat lief โค๏ธ Wij waarderen het onwijs en zijn erg blij met jullie als zeer geduldige en vriendelijke klanten! Groetjes aan de familie โค๏ธ

Aukje de Swart
26 August 2022
Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje ๐Ÿ˜Š

Aukje de Swart
16 August 2022
Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje ๐Ÿ˜Š

Fam. Brienesse
7 August 2022

Samen met vrienden weer heerlijk gegeten.

Reaction from Sphinx

Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat jullie tevreden zijn! Tot de volgende keer!

Satรฉ van de "ossenhaas"
5 August 2022

Helaas ...na de zoveelste keer Ik vraag om satรฉ rosรฉ gebakken, das erg moeilijk kreeg m steeds gaar (niet weg te krijgen !) Dus nu om rood gevraagd, wederom weer door en door gaar en dus ook zo droog als t maar kan. Als de eigenaar staat gaat het perfect dan is het eten echt super goed. Maar vandaag helaas weer doorgebakken eten wat echt niet te kauwen is..

Reaction from Sphinx

Jammer dat je ontevreden bent! Het is ook erg lastig om het vlees van ossenhaas rood te krijgen en wel goed warm. Ik zal dit doorgeven aan de koks. En hopelijk gaat het de volgende keer goed!

Ellen
2 August 2022

De spareribs waren weer zalig, alles goed verpakt en goed warm... Top!!

Reaction from Sphinx

Wat lief! Fijn dat u tevreden bent en tot de volgende keer ๐Ÿ˜Š

S.C.Smilde
30 July 2022

Bezorging top, eten lekker warm. Shoarma was ook lekker! De whiskeysaus die hiervoor altijd zo lekker was, was nu zurig en niet smakelijk. Jammer want had 2 bakjes.

Reaction from Sphinx

Aaaah nee dat is niet lekker! De verkeerde verhoudingen, wij gaan hier aan werken!

Fred
29 July 2022
Reaction from Sphinx

Bedankt Fred!

Aukje de Swart
7 July 2022

De shoarma was heerlijk

Ellen
3 July 2022

Altijd snel bezorgd, goed warm/heet en de beste, zachtste Mexicaanse spareribs.... Een absolute aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
2 July 2022
T.van der Veer
27 June 2022

Goede shoarma. Netjes verpakt en dat het bezorgd werd was het zelfs nog heet! Fijn dat mijn speciale wensen of er nog om 19 uur bezorgd kon worden gehonoreerd werd! Dat ik bestelde was t al half 7. Ook mijn fout met de bestelling werd gelijk netjes afgehandeld en t geld terug gestort. Zowel qua eten als service een aanrader! Groetjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Wat een lieve reactie! Bedankt en ik was ook blij dat het direct opgepakt kon worden, het is een tijdje geleden maar ik herinner het mij nog ๐Ÿ˜Š tot de volgende keer

Aukje de Swart
23 June 2022

Was weer heerlijk

Fam. Brienesse
17 June 2022

De spareribs waren weer lekker, alleen waren de champignons en paprika's met een loop nog niet te vinden tussen de berg uien. De mix-grill schotel was ook prima.

Aukje de Swart
11 June 2022

Het broodje shoarma en het patat kapsalon waren heerlijk, lekkere shoarma

cas
31 May 2022

Wij als een van de eerste klanten 17 jaar geleden , uit de tijd dat het bier aan de overkant nog onder de bar verkocht werd zijn nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de spontaniteit van Dave mijn grote vriend Het was weer zalig , zoals als gewoonlijk eten nog goed warm , pepersaus heel erg heet zoals het hoort Ga zo door groetjes van ons

Radi
27 May 2022

Eten was goed qua temperatuur het smaakte erg lekker

Marcel Stoop
25 May 2022

Heerlijke Spareribs gegeten weer!!! Keurig op tijd bezorgd!

Reaction from Sphinx

Dank Marcel!! Tot de volgende keer โ˜บ๏ธ

Patrick mensink
24 May 2022

Lekkere pizza erg goed belegt vulde best

Reaction from Sphinx

Dank Patrick! Tot de volgende keer ๐Ÿค—

Rinus
22 May 2022

Nadat het bij de vorige bestelling een beetje mis gegaan was en ik dit aangegeven had ben ik benadert door (Noura van Sphinx) met de vraag of ze het recht mocht zetten door mij een portie spareribs (schotel) aan te bieden. Ik ben op dit voorstel ingegaan en heb bij mijn nieuwe bestelling het extra portie spareribs mogen ontvangen met nog extra sauzen. Ik ben tijdens de bestelprocedure goed geholpen en toen ik het ontvangen had ben ik ook nog gebeld door de eigenaar of het goed gegaan was en excuses voor de vorige keer. Wat mij betreft niets dan lof en een dikke 10 voor de service en de smaak. Ik bestel hier al jaren en zal dat zeker blijven doen.

Reaction from Sphinx

Fijn om te lezen Rinus! En wij zij blij dat je ons de mogelijkheid hebt gegeven om de fout te herstellen! Dat waarderen wij enorm, dank ๐Ÿค—

Cecilia Grootjans
1 May 2022

Het was weer super lekker. Bedankt voor onze heerlijke maaltijd. We hebben met het hele gezin ervan genoten.

Reaction from Sphinx

Wat lief Cecilia! Dankjewel en tot de volgende keer

Kooij
30 April 2022

Snel bezorgd. Sneller als verwacht. Goed heet. Heerlijk gegeten

Reaction from Sphinx

Graag gedaan! Tot de volgende keer โ˜บ๏ธ

Aukje de Swart
29 April 2022
G Clowting
25 April 2022

eten is weer goed ,had iets warmer gemogen .

Reaction from Sphinx

Wij doen ons best! Bedankt voor jouw opmerking, plaats dit vooral bij jouw volgende bestelling.. dan houden mijn collegaโ€™s hier beter rekening mee!

Aukje de Swart
23 April 2022

De shoarma was weer heerlijk

Jaco b
15 April 2022

Voor het eerst was deze bestelling anders dan ik gewend was. De bestelling is aan hoeveelheid kleiner geworden,de uien had weinig tijd gehad om te bruinen en de patat, was gelijk aan een kinder menu. De mede werker die ik heb gesproken, zei mij dat dit genoeg was voor een persoon. Dit heb ik bij Sphinx, nog niet eerder mee gemaakt. Helaas heeft dit mij niet gesmaakt als of er een andere kok, dit kinder menu heeft gemaakt HELAAS dat ik dit moet vermelden. Jammer dan?

Rinus
10 April 2022

Wij bestellen al jaren hier en zeer regelmatig met volle tevredenheid echter deze keer was het uitzonderlijk slecht. Om te beginnen hadden we 2 spareribschotels en een shoarmaschotel besteld. De spareribs bestonden uit kleine stukjes alsof het restjes waren van de vorige avond, daarbij was de helft verbrand. De uiensaus was zuur (bedorven) en zeker niet vers, helaas kwamen wij daar pas achter nadat we het op ons gerecht gedaan hadden en geproefd. Dus de shoarma en spareribs konden gelijk de prullenbak in. Het enige wat overbleef was de patat die niet goed gebakken was en de salade. Conclusie onze avond was goed verpest waardoor we maar iets bij de pizzaboer besteld hebben. Wij vinden dit jammer en zonde van ons geld want dit waren wij niet van de Sphinx gewend.

Aukje de Swart
9 April 2022

Heerlijk gegeten van broodje shoarma super en patat kapsalon

Jolanda Wiersma
2 April 2022

Heerlijk gegeten en het was netjes op tijd

Aukje de Swart
30 March 2022
Marco
27 March 2022

Altijd goed op tijd duidelijke website waar je de juiste kunt maken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John van Kesteren
27 March 2022
Aukje de Swart
23 March 2022

Broodje shoarma en de patat kapsalon was heerlijk

Reaction from Sphinx

Thanks Aukje! ๐Ÿค—

J. v.d. Bogaerde
21 March 2022
Reaction from Sphinx

Thanks! ๐Ÿค—

Aukje de Swart
13 March 2022
Anne
28 February 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd toppers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Bedankt Anne! Tot snel ๐Ÿ˜Ž smakelijke groeten Sphinx

Aukje de Swart
24 February 2022
Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje ๐Ÿ˜Ž tot snel

Robbert
17 February 2022

Altijd heerlijk eten, vriendelijk personeel! Algemeen top. Niks aan veranderen.

Reaction from Sphinx

Bedankt Robbert dat is heel lief! Dankjewel tot snel ๐Ÿ˜Ž

Zwart
13 February 2022

We bestellen graag bij Sphinx, het eten is lekker. Waar we helaas nog al eens tegenaan lopen is dat het erg lang( 1 uur en 3 kwartier vandaag) duurt voor het er is en dan is het ook echt niet warm meer. Als jullie hier iets aan kunnen doen willen we graag blijven bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Hoi Monica, wij vinden dit erg jammer om te lezen. Julianadorp is voor ons soms ook lastig in te plannen als het druk is. Dat neemt niet weg dat jij gewoon recht hebt op het eten van goede kwaliteit. Tip: bestel vroeg (rond 16.00) en geef aan dat je het eten zo snel mogelijk wilt, dan heb je hete eten rond 17.00 uur, of op een tijdvak. Schrijf in de opmerkingen dat je het eten de vorige keer โ€˜koudโ€™ heb gekregen. Dan letten mijn collegaโ€™s hier extra op. En anders even bellen voordat je bestelt, en aangeven dat het niet goed is gegaan etc. Dan moet het goed komen Monica! Hopelijk tot snel , groet noura

Heleen
12 February 2022

Leuke bezorger

Reaction from Sphinx

Bedankt Helena ๐Ÿ˜Ž

Ruud Buch
6 February 2022

Ik had shoarma besteld maar ze waren vergeten de knoflooksaus erbij te doen. Er gaat vaker hier iets mis ook wel tosti's kaas besteld en dan bleek er toch ham bij te zitten. Overigens hebben ze wel de knoflooksaus na geleverd maar toen was mijn shoarma al op anders was het koud geworden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Hoi Ruud, plaats dit vooral in de opmerkingen. Iets van ; let op!! Graag de juiste sauzen leveren, dit gaat wel eens mis. Zodat mijn collegaโ€™s hier op letten. Ik vind het vervelend dat het vaak mis gaat, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Aukje de Swart
3 February 2022

Het broodje shoarma en kapsalon was heerlijk, miste alleen nog wat rauwkost

Mvr. T Lammerts van Bueren
31 January 2022

De spare ribs waren lekker alleen op de site stond met champignons en paprika nu zat er GEEN Champignon in erg jammer vooral omdat het niet goedkoop is ,en het eten was zeker drie kwartier te laat dat kan gebeuren maar laat dan even iemend bellen .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Dag mevrouw, dat mag niet de bedoeling zijn. Onze excuses! Meldt dit aub de volgende keer mbt de champignons en de tijd.

Aukje de Swart
28 January 2022

Het was weer heerlijk

G Clowting
24 January 2022

een bestelling geplaatst om 16.15 uur voor 17.30 uur werd om 18.20 uur bezorgd . Iets te laat begrijp ik maar bijna een uur later ,zo jammer .want het eten is goed .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
13 January 2022

Erg smakelijk , lekker warm , bezorging iets later dan gepland maar zeer acceptabel.

Jaco
31 December 2021

Heerlijk, je moet zelfs je vingers in de gaten houden.

Reaction from Sphinx

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ik hoop dat je ze nog hebt! Zou zonde zijn!

Wendy
30 December 2021

Kunnen altijd zeer te vreden over de kwaliteit van de spareribs en over de levering.

Suzanne
28 December 2021

Het eten was heerlijk! En speciaal voor mij de lekkerste whiskeysaus erbij. Helemaal top!!

Reaction from Sphinx

Hoi Suzanne! Ja wij nemen jouw feedback mee en luisteren graag ๐Ÿ˜Ž tot de volgende keer!

Femke Oostindier - Kok
22 December 2021
Raymond
16 December 2021

Altijd heerlijk na alle jaren bestellen nooit klachten๐Ÿ‘Œ๐Ÿฟ

Reaction from Sphinx

Thanks Raymond ๐Ÿ˜Ž tot de volgende keer

Kees
13 December 2021

Goed gegeten voor een goede prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzanne
6 December 2021

Shoarma was lekker. Alleen ipv een tosti ham kaas een kaas tosti gekregen. En waarrrrr is jullie lekkere whiskeysaus gebleven?

Lia Kramer
4 December 2021

Ruim 2 uur wachten op 2 broodjes, en als het dan komt is de patat amper gebakken. Diep triest

Brian
1 December 2021

Deeg van de calzone was niet gaar

Martijn
20 November 2021

Heerlijk zoals altijd en heel snel bezorgd!

Patrick
16 November 2021

Bezorging stipt op tijd, eten warm. Spareribs helaas wat te lang gegrild, zwart en portie 'groot ' viel nogal tegen.. ๐Ÿ™„ Heb t idee dat de kwaliteit laatste tijd wat achteruit gaat..

Hasebos
7 November 2021

Ik had besteld voor 18.00 uur, maar werd netjes gebeld dat het door de drukte iets later werd. Eten was heerlijk en nog goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
7 November 2021

Was weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kooij
7 November 2021

Heerlijke gegeten. Iets verlaat maar was goed warm en heerlijk weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aukje de Swart
6 November 2021
Ruud
6 November 2021

Het eten was heerlijk! We kregen veel. Jammer dat er geen sambal bij zat. Stond wel op de bon. Verder was het snel lauw. Maar het eten was heerlijk! Ga zeker nog vaker bestellen bij dit restaurant!

A wijnand
1 November 2021

lekker zo als gewoonlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aukje de Swart
30 October 2021

Het broodje shoarma super en patat kapsalon waren heerlijk, lekker warm en goed van smaak

Aukje de Swart
20 October 2021

Het was heerlijk. Vlees goed van smaak en mooie stukken

Gerrie
17 October 2021

Warm goed van smaak en op tijd geleverd .

Visser
16 October 2021

Top

G Clowting
11 October 2021
Aukje de Swart
8 October 2021

Shoarma erg lekker. De pitabroodjes wat beter open snijden

Saskia de Haan
4 October 2021
M
26 September 2021

Had om satesaus appart te doen . Duidelijk gevraagd of dat gebeurt was, niet dus!

Yean
25 September 2021

Precies op tijd en warm!๐Ÿ‘

Aukje de Swart
25 September 2021
Thang
19 September 2021

Slecht, veel te zout en geen pita broodje bij schotel. Gewoon slecht en zal nooit meer bij Sphinx bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Hoi Thang, Jammer dat je nooit meer zult bestellen. Er staat niet dat er een pita bij de schotel wordt geleverd. Als je dit wenst, kun je dit natuurlijk zelf aangeven. Groetjes

Aukje de Swart
11 September 2021

De knoflooksaus iets minder dik maken.

frank
4 September 2021

bestelling om op te halen, precies op tijd goeie smaak net als altijd

Pieter
25 August 2021

Prima hap en op tijd geleverd

Ruud Buch
14 August 2021

De kwaliteit was weer erg goed alleen de kruiden in de sambal was vrij grof gesneden wat ik zelf minder lekker vind maar is natuurlijk persoonlijk. Ook de snelheid van bezorgen was dit keer erg snel circa een half uur.

Reaction from Sphinx

Graag gedaan Ruud ๐Ÿ‘‘

Pietrick Pack
11 August 2021

Lekker optijd, warm en zelfs mn verzoek was gelezen en uitgevoerd.. Dank je wel Sphinx!

Reaction from Sphinx

Graag gedaan Patrick ๐Ÿ‘‘

Kees van der Vliet
8 August 2021
Reaction from Sphinx

Bedankt Kees :)

Jolanda Wiersma
2 August 2021

Makkelijk besteld en snel geleverd en netjes warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Bedankt :)

Sharon
1 August 2021

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
24 July 2021

Spareribs waren erg lekker. Vriendelijke bezorging. Extra betaald voor mayonaise, maar het bakje was maar voor een kwart gevuld? Kapsalon had deze keer een hele sterke geur en smaakte zuur en slijmerig. Na letterlijk รฉรฉn hap 20 minuten boven de wc gehangen. Daarna maar meteen weggegooid. In totaal hebben we verspreid over de avond jullie een aantal keren geprobeerd te bellen vanwege de kapsalon, maar de lijn bleef bezet. Voor ons nooit meer.

Ashley
19 July 2021

Hele slechte service, schotel besteld zonder champignons en krijg je met en geen patat erbij, daarna word er nieuwe gebracht alleen zonder vlees, bel je ze op gaan ze heel bijdehand doen en zomaar ophangen! Zou je later terug gebeld worden en bellen ze niet meer! Echt hele slechte service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

cas
8 July 2021

Zoals van ouds perfect en top dat mijn grote vriend het kwam brengen met een extraatje erbij , Bedankt Dave

Aukje de Swart
3 July 2021
Miep
29 June 2021

Kwaliteit niet zoals we gewend zijn en eerder bezorgd dan we gevraagd hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Wiersma
28 June 2021

Alles was erg lekker en kwam warm aan

Ruud
21 June 2021

Twee uur moeten wachten op de bezorger terwijl via een Email werd aangegeven dat het 45 minuten zou gaan duren. Bestelling was "incompleet" voor de zoveelste keer. De gerechten waren smakelijk maar hebben ook weleens beter gehad van Sphinx.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brenda Filippo
16 June 2021

Heerlijk zoals altijd, al lange tijd vaste klant en het eten is altijd helemaal goed, echte aanrader.

gast
9 June 2021

Het eten was prima, maar ik zou het heel fijn vinden als de bezorger mn wisselgeld terug kwam brengen. Hij had niks mee en nam ook aan dat hij niks terug hoefde te geven. pakte t geld aan en wilde zo weggaan. Mss komt hij nog maar ik ben hier echt niet van gediend.

Michael
7 June 2021

Heerlijke kipshoarma en de pizza is rijk belegd!

Sacha
5 June 2021
Aukje de Swart
3 June 2021
Kooij
31 May 2021

Op tijd bezorgd. Eerder als aangegeven tijd dus top. En heerlijk warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

richard philipsen
24 May 2021

heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
23 May 2021

Bezorging duurde een uur en drie kwartier.. Spareribs smaakten goed, gegrilled en zoals vanouds. Mag wat meer voor een "grote" portie maar oke. De extra frietjes waren goed bedoeld maar moeten echt tegen goudbruin worden gebakken want deze waren net aan... misschien tot de volgende keer. Mvg

Ivonne R.
21 May 2021

Het vlees/de kip was lekker mals. De patatjes waren licht krokant gebakken, wat wij lekker vinden. En de slabakjes waren lekker gevuld; vooral de rode kool erbij vinden we erg lekker.

Aukje de Swart
21 May 2021
Clowting
15 May 2021

Was goed redelijk snel en lekker

Annemieke Van den broek
13 May 2021

Heerlijke shoarma en patat heerlijk warm en smakelijk

Kooistra
8 May 2021

Eten was uitstekend aanrader voor iedereen Warm bezorgt en vriendelijke bezorger

R.V
8 May 2021

๐Ÿ‘ top zoals altijd

Simone
6 May 2021
silvana
3 May 2021

lekkere patat en overheerlijke sparibs

Vd meulen
3 May 2021

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aukje de Swart
30 April 2021

Broodjes waren niet helemaal goed, de patat had wel iets krokanter gemogen. De shoarma was goed warm en lekker op smaak

Jolanda Wiersma
30 April 2021

Alles was goed warm en erg lekker

gerard
26 April 2021

Heerlijk gegeten

Jan
10 April 2021
Aukje de Swart
6 April 2021
Ruud
5 April 2021

In tegenstelling tot de voorgaande keer was het nu een stukje minder. Spareribs allemaal kleine stukjes en losse botsplintertjes. Bezorgen kwam 25 minuten later dan was aangegeven terwijl we toch al ruim anderhalf uur na het plaatsen van de bestelling moesten wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
30 March 2021

Was weer goed, zoals gewoonlijk

Johan Dekker
27 March 2021

Op een bestelling shoarma Sphinx hoort Gesmolten kaas dit was helaas niet aanwezig

Egstorf
24 March 2021

De spareribs waren voortreffelijk. Kapsalon viel tegen zat een zeepsmaak aan. Ook de friet was niet echt lekker. Vlaamse friet. De bezorgtijd was ruim 20 min later dan de tijd die werd gegeven. 17.18 besteld 18.20 zou het bezorgd worden dat werd 18.45 uur

Ruud
23 March 2021

The best in town. Gisteren Spare-Ribs speciaal en een Pizza Romana besteld. Nu hebben wij geen vingers meer:) zo lekker om je vingers bij..... Lekker warm knapperige patat en die sambal!!!! zo lekker. Ooit wel andere restaurants geprobeerd maar nee. Gewoon erg lekker. Thanks. Groeten Ruud & Fenny

Brandenburg
22 March 2021

Onwijs lekker gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd!

a.Wijnand
22 March 2021

weer heerlijk gegeten Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aukje de Swart
19 March 2021
G.Alders
13 March 2021

Eten was uitstekend en lekker. Bezorging duurde wat lang

Sylvia
7 March 2021

Binnen een half uur bezorgd en super lekker

Bernhard
5 March 2021

erg zout en kipfilet verbrand dus droog geen volgende keer meer

Anoniem
5 March 2021

Ik had een kapsalon en spareribs besteld. Vervolgens krijg ik mijn maaltijden en is er een bestelling verkeerd gemaakt. Wij bellen, om te vragen hoe en wat, zeggen ze dat wij het verkeerd ingevuld hebben. Wij hoefde niet persรจ een nieuwe bestelling, maar spreek geen leugens uit. De maaltijden waren overigens super lekker en ik bestel altijd hier en nog nooit een probleem gehad!

Jan
28 February 2021

Was heerlijk, op tijd klaar en waren royale porties

Visser
27 February 2021

Top en snel bezorgd

Aukje de Swart
23 February 2021
a.Wijnand
22 February 2021

Weer heerlijk gegeten en ruim voldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
7 February 2021

S middags vroeg (12:30) al besteld zodat wij samen met onze dochter om 18:30 zouden kunnen eten. Iets waar ze de hele middag al naar uitkeek. Helaas om 19:00 nog geen eten geleverd. Na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat er nog 15 wachtende voor me waren. Op de vraag of ze vaart wilde maken zodat mijn dochter ook nog kon eten kreeg ik te horen: dat ik maar moest annuleren als ik het er niet mee eens was. Hierna werd de haak erop gegooid. Uiteindelijk om 20:00 mijn dochter een broodje pindakaas gegeven en naar bed gedaan. Uiteindelijk kwam de bestelling 2 uur te laat. Dat het vanwege de sneeuw iets langer kan duren snap ik, maar deze brutaliteit vind ik niet respectvol. Een maand geleden een soortgelijk voorval gehad. Dit werd uiteindelijk door de bedrijfsleidster netjes opgelost. Ondertussen besloten dat wij na jaren van maaltijden bestellen bij de Sphinx nu ergens anders gaan bestellen. Op deze manier laat ik niet met me omgaan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alissia
5 February 2021

Heerlijke kapsalon. We bestellen snel weer!

Aukje de Swart
3 February 2021
P. van Egmond
23 January 2021
Sebastiaan
23 January 2021

Planning 23:50 en bezorging was 0:35 zonder melding dat het later werd. Dat is wel een gemiste kans. Zelfs als het druk is dan moet een klant wel op de hoogte gesteld worden als het wat later wordt.

Kees
22 January 2021

Ivm oponthoud is er gebeld naar ons. Goede service en lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aukje de Swart
21 January 2021
Elisabeth De Bonnaires
17 January 2021

Heerlijke Florida spareribs !!! Lekker veel en ook nog een frietje en kleine salade zat erbij als bonus! Super lekker allemaal

Ivonne R.
15 January 2021

Wij hadden de kapsalon met kipshoarma en knoflooksaus. De patatjes waren nog lekker knapperig ondanks dat de kipshoarma er boven op lag. En de sla, wat apart was bijgeleverd, was vers en knapperig. De bestelling was op tijd afgeleverd en we hebben lekker gegeten!

Abi
15 January 2021

Lekker tjappen!

A. Wijnand
11 January 2021

Servise en bezorging waren prima niets op aan te merken Klasse!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cas
4 January 2021

2 kapsalon : veel patat weinig vlees shoarma schotel groot : goed

Marcha
30 December 2020
Kees
30 December 2020

Levering exact op tijd en lekker gegeten.

Patrick
28 December 2020

Eten besteld om 16u45. Bezorgtijd 17u50. Gebeld om 17u30 dat het later werd ( 18u30 ) Uiteindelijk was het er om 19u15 en ook nog s niet het juiste formaat schotel... Eten was gewoon goed maar zit nu nog met honger...

Kooij
27 December 2020

Optijd bezorgd. Goed warm en genoeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan
25 December 2020
B. Lengers
25 December 2020

Zeer goed gegeten. Netjes op tijd en warm bezorgd en het was veel meer dan verwacht.

Ruud
21 December 2020

Het was weer lekker. 1 minpuntje : de extra bestelde sausjes waren jullie vergeten . Foutje kan gebeuren

Annemieke
19 December 2020
Rob
19 December 2020

Sla niet bij de warme gerechten in dezelfde tas bezorgen. Warme sla is niet lekker

Ruud
8 December 2020

Was lekker en snel bezorgd

Aukje de Swart
30 November 2020
Kooij
30 November 2020

Lekker eten. En belde netjes toen het wat langer duurder en wanneer de bezorger ging rijden

Andy
29 November 2020

Was niet zo pittig maar voor de rest ๐Ÿ‘Œ

Annemieke
28 November 2020
Gin
26 November 2020

Ik bestel al jaren bij Sphinx en het is altijd lekker weg te eten :D

Anoniem
24 November 2020

Smaakt altijd heerlijk

johan dekker
22 November 2020

goed en lekker eten

Cindy Arends
19 November 2020

Het eten was lekker. Alleen vonden de kinderen de kapsalon klein. We hadden een medium besteld

Kuiper
19 November 2020

Optijd. Zelf iets eerder. Warm veel smaak prima. Zou er weer bestellen

sandra
18 November 2020

Was weer heerlijk

Anton
15 November 2020

Prima eten, de bezorging was alleen een kwartier later dan aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andy
15 November 2020

Top.. Was klaar bij ophaal ๐Ÿ‘Œ

Jacob
14 November 2020

De mixed grill deluxe is erg lekker en dit samen met lekkere patat en salade voor 30 euro - twee personen - is niet duur. Bezorging was ook prima

fabienne
11 November 2020

heerlijke spareribs en shaslick aanrader

Aukje de Swart
9 November 2020

Shoarma was lekker van smaak, de dikke patat vond ik wat minder bij de kapsalon passen

Afra
7 November 2020

Goed op smaak. Keurig alles ingepakt ontvangen. Zeer lange bezorgtijd. Ondanks het telefoontje dat het druk was en ze er nu echt aan kwamen. Helaas onze turkse pizza was lauw en slecht gerold.

johan dekker
5 November 2020

goed eten en een snelle bezorging

fabienne
1 November 2020

heerlijke shoarma, lekker vers, goed van smaak .

Bart Lengers
1 November 2020

Zeer lekker gegeten. Kwaliteit is na al die jaren onveranderd goed!

Samantha
29 October 2020

Het was weer heerlijk.

Astrid
18 October 2020
Cor
17 October 2020
Visser
16 October 2020

Heerlijk mals, wij hebben wederom genoten. Bezorger was vriendelijk en op tijd.

johan dekker
14 October 2020

heerlijk eten

Constantia
14 October 2020

Was goed ben heel tevreden.

Bianca
9 October 2020

Bezorger was vriendelijk en kwam precies op de tijd die vooraf was aangegeven. Helaas was het eten koud, de pita's niet gaar en waren er verkeerde sauzen meegeleverd.

Reaction from Sphinx

Bianca, wat vervelend om te lezen! Onze excuses, dit is niet wat u van ons eten mag verwachten. Als het goed is, is er contact met u opgenomen. Helaas was er een klant waarvan het huisnummer verkeerd was doorgegeven, waardoor uw eten veelste laat werd bezorgd. Bent u tevreden met de oplossing? Zo niet, neem even contact met ons op ๐Ÿ˜Š

Visser
5 October 2020

Spareribs helaas stug, viel niet zo mals van het bot af als we gewend zijn. Bezorger was netjes op tijd.

Reaction from Sphinx

Dag mevrouw Visser, he wat balen! Onze excuses! Plaats de volgende keer in de opmerkingen dat uw eten niet naar wens was en wat er mis was. Ik stuur u een kortingscode per sms. Smakelijke groeten Sphinx

Visser
3 October 2020

Eten was weer perfect! Alleen wat langer gewacht dan normaal ivm drukte.

Reaction from Sphinx

Tot de volgende keer?! Groet sphinx

Fam.vijzel
3 October 2020

Eten geweldig maar 80 minuten wachten is erg lang

Reaction from Sphinx

Bedankt familie Vijzel, excuses voor de wachttijd. Wij proberen dit altijd te verbeteren, maar dat is niet altijd even makkelijk. Tot de volgende keer!

Carla
3 October 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt Carla! Tot de volgende keer

Sharnelys
30 September 2020

De service was goed maar die speribs was niet lekker het smaak meer naar conoflook dan vlees

Reaction from Sphinx

Sorry :( laat dit voor de volgende keer even weten. Wij kunnen ook de saus voor de spareribs apart doen, de Mexicaanse saus is ook erg lekker. Hopelijk lijkt dat je lekker! Groet sphinx

Patrick P
28 September 2020

Voortreffelijk! Bezorger belde nog ff dat t iets later werd. Eten was lekker warm en goed op smaak.. Tot de volgende keer Sphinx!

Reaction from Sphinx

Thanks Patrick!! Tot de volgende keer!

peter
26 September 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt Peter ๐Ÿฅณ

Anoniem
26 September 2020

Zat enorm veel vet aan de spareribs (daar kan je ziek van worden) patat was beter dan de spareribs :(

Reaction from Sphinx

Onze excuses! Helaas was de kwaliteit van de spareribs de laatste tijd gevarieerd. Onze excuses, het was niet van de kwaliteit die je van ons verwachten. Plaats dit commentaar ook in de opmerkingen, zodat mijn collega hierop kan letten. Hopelijk tot de volgende keer.

Annemieke Van den broek
25 September 2020

Was weer heerlijk

Reaction from Sphinx

Bedankt Annemieke! Tot de volgende keer, smakelijke groeten, sphinx

Sandra
25 September 2020

Zoals gewoonlijk. Super lekker.

Reaction from Sphinx

Bedankt Sandra ๐Ÿค— tot de volgende keer! Smakelijke groeten, Sphinx

DBGY
24 September 2020

Eten was lekker, maar jullie hebben mijn blikje green tea vergeten erbij te doen!

Reaction from Sphinx

Onze excuses, je hebt gelijk! Uw bestelling is afgehaald, op het drinken is helaas niet goed gelet! Ik zal je een kortingscode smsโ€™en dat je de volgende keer een gratis drankje krijgt.

Aukje de Swart
23 September 2020
Martijn
22 September 2020

Altijd prima in orde niks op aan te merken kwaliteit en smaak zijn altijd dik voor elkaar ga zo door mannen ๐Ÿ‘

Reaction from Sphinx

Bedankt! Tot de volgende keer ๐Ÿ˜Š

Wilma
22 September 2020

Spare ribs smaakten weer heerlijk

Reaction from Sphinx

Bedankt Wilma! Tot de volgende keer ๐Ÿ˜Š

R. Buch
18 September 2020

Prima broodje shoarma eigenlijk is het altijd wel goed alleen de bezorging duurt soms lang.

Reaction from Sphinx

Beste Buch, onze excuses dit is terecht. Uw adres ligt vanaf de locatie vaak โ€˜het verste wegโ€™. Ondanks dat, hopen wij dat uw eten warm is en goed blijft smaken ๐Ÿ˜Š

Arno
12 September 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt Arno! ๐Ÿ˜Š tot de volgende keer

Gerard
7 September 2020

Kwaliteit prima. Alleen duurde het bezorgen 45 minuten langer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Sorry Gerard! Onze excuses, groetjes!

Korstiaan
5 September 2020

Vaak bij jullie besteld en het is altijd heerlijk alleen dit x was het eten gewoon koud en da's best jammer als je allemaal vlees gerechten heb. Volgende x hopelijk weer lekker warm vlees

Reaction from Sphinx

Dag Korstiaan, onze excuses dat mag niet gebeuren! Plaats dit vooral in de opmerkingen, zodat mijn collegaโ€™s het eten sneller bij u kunnen bezorgen. Groet sphinx

Onbekend
1 September 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt! Tot snel ๐Ÿ˜Š

M.K
31 August 2020

Spare Ribs was royaal en perfect van smaak zo ook de frites en salade. Het was weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Thanks MK! Blij dat je tevreden bent, sorry voor de vorige keer! Wij hadden andere spareribs dan gewoonlijk aangeleverd gekregen. Helaas van mindere kwaliteit! Tot snel!

Thomas
29 August 2020

zoals altijd perfect voor de trek.

Reaction from Sphinx

Bedankt Thomas! Tot snel!

Anoniem
29 August 2020

Lekkere spareribs๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹

Reaction from Sphinx

Bedankt! Tot snel!

Aukje de Swart
26 August 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje! Tot snel!

Patrick
16 August 2020

Bezorging en bezorgtijd top! Kwaliteit eten niet wat we gewend waren deze keer... Spareribs waren voorgekookt en afgegrild.. zonder voorkoken zijn ze lekkerder ;) Kom op Sphinx, op naar de volgende keer...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Patrick, hรจ wat jammer nou! Sorry sorry sorry, wij hadden โ€˜andereโ€™ spareribs geleverd gekregen dan gewoonlijk. Wij koken de spareribs zeker niet voor, maar de kwaliteit was zeker weten anders! Wij hopen je toch snel weer te zien, groet sphinx

Carina
16 August 2020

Vlees was taai, sparerribs waren ronduit goor en veel te scherp Kwalitatief was het niet best

Reaction from Sphinx

Beste Carina, je hebt gelijk! De spareribs waren van een andere kwaliteit dan dat je gewend bent. Wij zijn hier nu alert op, onze excuses hiervoor! Toch hopen wij je snel te zien, groet Sphinx

Onbekend
16 August 2020
M.K
15 August 2020

Helaas viel het dit keer tegen, echt niet gewend. Kleine portie, waren paar kleine stukken Spare Rib, ongeveer 7 en dat was het... veel minder als dat ik normaal gewend ben in de portie. Wilde niet telefonisch klagen, misschien wel druk?! maar vond het jammer. Friet en salade was wel prima zo ook de bezorging.

Kees
12 August 2020

Lekker gegeten. Bezorging was op tijd door een vriendelijke bezorgster.

Reaction from Sphinx

Bedankt Kees! Tot snel =)

Arjen
12 August 2020

Eerste keer Sphinx. Kwaliteit was prima en bezorging snel en netjes in een mooie doos met de gerechten netjes verpakt.

Reaction from Sphinx

Bedankt Arjen! Daar werken wij hard voor, bedankt voor jouw compliment! Zeker niet de laatste keer toch?!

Alex
7 August 2020

Heerlijk gegeten, friet was top, de rest ook, maar normaal zijn bij de meeste de friet slap,

Aukje de Swart
5 August 2020
Walter
4 August 2020

Gewoon goed

Reaction from Sphinx

Bedankt Walter! ๐Ÿ˜Š

Geo
4 August 2020

Gewoon lekkere spareribs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
19 July 2020

Was weer erg lekker. En bezorging op tijd ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Kees
8 July 2020

Lekker genoten van een heerlijke schotel.

Aukje de Swart
2 July 2020
Ik
1 July 2020
Annemieke Van den broek
29 June 2020

Mooi op tijd bezorgd, het was heerlijk... goed warm. Ik werd netjes gebeld .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sebastiaan
26 June 2020

helaas 2de keer in een week dat de pizza niet was zoals ik gewend ben. Veel te veel kaas op de pizza waardoor hij niet lekker meer is

goed
25 June 2020

eten was lekker bezorging klopte precies :P

Bertus kramer
14 June 2020

Weer heerlijk zoals altijd gegeten. Hรฉรฉrlijke lams shorma grote portie. Zeker 6 sterren waard. En gehakt . hiervan was de smaak goed alleen veel te droog. Waarschijnlijk doordat het op een stokje had gezeten en het laagje gehakt erg dun was. 2 sterren.

Brigitte Drok
8 June 2020

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea Lammerts van Bueren.
7 June 2020

Super lekker gegeten het enige minpuntje is als de bestelling iets later komt dan graag even een berichtje of een belletje ,verder was het geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.Jullie hebben er een klant bij.

Vincent
3 June 2020

Heeft 1,5 uur geduurd. Dat is lang als je honger hebt.

Mirjam
3 June 2020

Was heerlijk, shoarma was heerlijk van smaak. Kip shoarma heerlijk kruidig en absoluut niet droog echt een aanrader. Patat is goudbruin en knapperig.. Met andere woorden perfect eten en goede service en bezorging.

Nipper
2 June 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd heerlijke spareribs shoarma kwa smaak wij het lekkerst vinden sallade patat sausjes was weer genieten met het gezin complimenten tot volgende keer mvg steef

Mike
31 May 2020

Zeer lekker eten en op tijd met bezorgen en lekker veel

Thea Lammerts
31 May 2020

Het eten was heerlijk en precies op tijd gebracht een goed service bedankt.

Aukje de Swart
30 May 2020
John
30 May 2020

Goede , vriendelijke bediening . Prima eten voor een leuke prijs , grote keus .

Bi
21 May 2020
Tineke slagter
11 May 2020

Super goed eten, we hebben er van gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
9 May 2020

was erg lekker en de bezorger was erg vriendelijk

Aukje de Swart
9 May 2020
charite
1 May 2020

heerlijk zoals altijd voor herhaling vatbaar

Kooij
28 April 2020

Heerlijke warme gerechten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Korstiaan zwanenburg
25 April 2020

Was weer erg lekker zoals altijd

Reaction from Sphinx

Bedankt en tot snel! ๐Ÿ˜Ž take care!

Aukje de Swart
25 April 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje! ๐Ÿ˜Ž take care!

Marlute
25 April 2020

Goede kwaliteit eten en goede service!

Reaction from Sphinx

Bedankt Marlute! Dat was natuurlijk geen probleem ๐Ÿ˜Š bedankt voor de bestelling en tot de volgende keer!

Lierens
25 April 2020

Alweer super eten bestel hier je eten en je wilt nooit meer wat anders

Reaction from Sphinx

Gelukkig maar Lierens! Tot snel, take care! ๐Ÿ˜Ž

Sander kloes
21 April 2020

Heerlijk eten en zoals gewoonlijk op tijd geleverd

Reaction from Sphinx

Bedankt Sander! Tot de volgende keer, take care! ๐Ÿ˜Ž

Carina
18 April 2020

Vooral de spontaniteit en vrolijkh8van de bezorging was een plus Eten was ook prima

Reaction from Sphinx

Bedankt Carina! Ook een leuk compliment voor onze bezorgtopper! Wij geven het aan haar door ๐Ÿ˜Ž take care!

Nelleke Barten
16 April 2020

Bestellen ging heel makkelijk, eten was zalig en veel meer dan we op konden

Kooij
15 April 2020

Bezorgd binnen bezorgtijd, eten goed warm, goed verpakt. Heerlijk gegeten

Reaction from Sphinx

Bedankt Kooij! Graag tot snel ๐Ÿ˜Ž take care!

Gerard
13 April 2020

Zoals altijd was het eten en de bezorging geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Bedankt Gerard! Tot snel! Groetjes en take care! ๐Ÿ˜Ž

lierens
3 April 2020

Super was echt het lekkerste eten wat ik in jaren heb besteld goede service

Reaction from Sphinx

Bedankt Lierens! Zoโ€™n leuke opmerking maakt ons bijna verlegen! Tot snel ๐Ÿ˜Ž

Annette Peters
2 April 2020

Was super gaan het in deze tijd meer doen

Reaction from Sphinx

Bedankt Annette! Dat waarderen wij enorm! Take care! ๐Ÿ˜Ž en tot de volgende keer!

Gerard
30 March 2020

Alles was weer top . Warm en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sphinx

Bedankt Gerard! Tot snel! ๐Ÿ˜Ž

Patrick
29 March 2020
Reaction from Sphinx

Bedankt Patrick ๐Ÿ˜Š tot de volgende keer! Take care, team Sphinx

Aukje de Swart
27 March 2020

Heerlijk

Reaction from Sphinx

Bedankt Aukje! Pas goed op jezelf! Tot de volgende keer, team Sphinx

M.K
26 March 2020

Kipschnitzel schotel was smakelijk, frites knapperig en de salade prima verzorgd. Top!