Beoordelingen van Sphinx Den Helder

Recente recensies

5.0
Aukje de Swart
20 oktober 2021

Het was heerlijk. Vlees goed van smaak en mooie stukken

Gerrie
17 oktober 2021

Warm goed van smaak en op tijd geleverd .

Visser
16 oktober 2021

Top

G Clowting
11 oktober 2021
Aukje de Swart
8 oktober 2021

Shoarma erg lekker. De pitabroodjes wat beter open snijden

Saskia de Haan
4 oktober 2021
M
26 september 2021

Had om satesaus appart te doen . Duidelijk gevraagd of dat gebeurt was, niet dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yean
25 september 2021

Precies op tijd en warm!👍

Aukje de Swart
25 september 2021
Thang
19 september 2021

Slecht, veel te zout en geen pita broodje bij schotel. Gewoon slecht en zal nooit meer bij Sphinx bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
11 september 2021

De knoflooksaus iets minder dik maken.

frank
4 september 2021

bestelling om op te halen, precies op tijd goeie smaak net als altijd

Pieter
25 augustus 2021

Prima hap en op tijd geleverd

Ruud Buch
14 augustus 2021

De kwaliteit was weer erg goed alleen de kruiden in de sambal was vrij grof gesneden wat ik zelf minder lekker vind maar is natuurlijk persoonlijk. Ook de snelheid van bezorgen was dit keer erg snel circa een half uur.

Reactie van Sphinx

Graag gedaan Ruud 👑

Pietrick Pack
11 augustus 2021

Lekker optijd, warm en zelfs mn verzoek was gelezen en uitgevoerd.. Dank je wel Sphinx!

Reactie van Sphinx

Graag gedaan Patrick 👑

Kees van der Vliet
8 augustus 2021
Reactie van Sphinx

Bedankt Kees :)

Jolanda Wiersma
2 augustus 2021

Makkelijk besteld en snel geleverd en netjes warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt :)

Sharon
1 augustus 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 juli 2021

Spareribs waren erg lekker. Vriendelijke bezorging. Extra betaald voor mayonaise, maar het bakje was maar voor een kwart gevuld? Kapsalon had deze keer een hele sterke geur en smaakte zuur en slijmerig. Na letterlijk één hap 20 minuten boven de wc gehangen. Daarna maar meteen weggegooid. In totaal hebben we verspreid over de avond jullie een aantal keren geprobeerd te bellen vanwege de kapsalon, maar de lijn bleef bezet. Voor ons nooit meer.

Ashley
19 juli 2021

Hele slechte service, schotel besteld zonder champignons en krijg je met en geen patat erbij, daarna word er nieuwe gebracht alleen zonder vlees, bel je ze op gaan ze heel bijdehand doen en zomaar ophangen! Zou je later terug gebeld worden en bellen ze niet meer! Echt hele slechte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cas
8 juli 2021

Zoals van ouds perfect en top dat mijn grote vriend het kwam brengen met een extraatje erbij , Bedankt Dave

Aukje de Swart
3 juli 2021
Miep
29 juni 2021

Kwaliteit niet zoals we gewend zijn en eerder bezorgd dan we gevraagd hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Wiersma
28 juni 2021

Alles was erg lekker en kwam warm aan

Ruud
21 juni 2021

Twee uur moeten wachten op de bezorger terwijl via een Email werd aangegeven dat het 45 minuten zou gaan duren. Bestelling was "incompleet" voor de zoveelste keer. De gerechten waren smakelijk maar hebben ook weleens beter gehad van Sphinx.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda Filippo
16 juni 2021

Heerlijk zoals altijd, al lange tijd vaste klant en het eten is altijd helemaal goed, echte aanrader.

gast
9 juni 2021

Het eten was prima, maar ik zou het heel fijn vinden als de bezorger mn wisselgeld terug kwam brengen. Hij had niks mee en nam ook aan dat hij niks terug hoefde te geven. pakte t geld aan en wilde zo weggaan. Mss komt hij nog maar ik ben hier echt niet van gediend.

Michael
7 juni 2021

Heerlijke kipshoarma en de pizza is rijk belegd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sacha
5 juni 2021
Aukje de Swart
3 juni 2021
Kooij
31 mei 2021

Op tijd bezorgd. Eerder als aangegeven tijd dus top. En heerlijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

richard philipsen
24 mei 2021

heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
23 mei 2021

Bezorging duurde een uur en drie kwartier.. Spareribs smaakten goed, gegrilled en zoals vanouds. Mag wat meer voor een "grote" portie maar oke. De extra frietjes waren goed bedoeld maar moeten echt tegen goudbruin worden gebakken want deze waren net aan... misschien tot de volgende keer. Mvg

Ivonne R.
21 mei 2021

Het vlees/de kip was lekker mals. De patatjes waren licht krokant gebakken, wat wij lekker vinden. En de slabakjes waren lekker gevuld; vooral de rode kool erbij vinden we erg lekker.

Aukje de Swart
21 mei 2021
Clowting
15 mei 2021

Was goed redelijk snel en lekker

Annemieke Van den broek
13 mei 2021

Heerlijke shoarma en patat heerlijk warm en smakelijk

Kooistra
8 mei 2021

Eten was uitstekend aanrader voor iedereen Warm bezorgt en vriendelijke bezorger

R.V
8 mei 2021

👍 top zoals altijd

Simone
6 mei 2021
silvana
3 mei 2021

lekkere patat en overheerlijke sparibs

Vd meulen
3 mei 2021

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
30 april 2021

Broodjes waren niet helemaal goed, de patat had wel iets krokanter gemogen. De shoarma was goed warm en lekker op smaak

Jolanda Wiersma
30 april 2021

Alles was goed warm en erg lekker

gerard
26 april 2021

Heerlijk gegeten

Jan
10 april 2021
Aukje de Swart
6 april 2021
Ruud
5 april 2021

In tegenstelling tot de voorgaande keer was het nu een stukje minder. Spareribs allemaal kleine stukjes en losse botsplintertjes. Bezorgen kwam 25 minuten later dan was aangegeven terwijl we toch al ruim anderhalf uur na het plaatsen van de bestelling moesten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
30 maart 2021

Was weer goed, zoals gewoonlijk

Johan Dekker
27 maart 2021

Op een bestelling shoarma Sphinx hoort Gesmolten kaas dit was helaas niet aanwezig

Egstorf
24 maart 2021

De spareribs waren voortreffelijk. Kapsalon viel tegen zat een zeepsmaak aan. Ook de friet was niet echt lekker. Vlaamse friet. De bezorgtijd was ruim 20 min later dan de tijd die werd gegeven. 17.18 besteld 18.20 zou het bezorgd worden dat werd 18.45 uur

Ruud
23 maart 2021

The best in town. Gisteren Spare-Ribs speciaal en een Pizza Romana besteld. Nu hebben wij geen vingers meer:) zo lekker om je vingers bij..... Lekker warm knapperige patat en die sambal!!!! zo lekker. Ooit wel andere restaurants geprobeerd maar nee. Gewoon erg lekker. Thanks. Groeten Ruud & Fenny

Brandenburg
22 maart 2021

Onwijs lekker gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd!

a.Wijnand
22 maart 2021

weer heerlijk gegeten Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
19 maart 2021
G.Alders
13 maart 2021

Eten was uitstekend en lekker. Bezorging duurde wat lang

Sylvia
7 maart 2021

Binnen een half uur bezorgd en super lekker

Bernhard
5 maart 2021

erg zout en kipfilet verbrand dus droog geen volgende keer meer

Anoniem
5 maart 2021

Ik had een kapsalon en spareribs besteld. Vervolgens krijg ik mijn maaltijden en is er een bestelling verkeerd gemaakt. Wij bellen, om te vragen hoe en wat, zeggen ze dat wij het verkeerd ingevuld hebben. Wij hoefde niet persè een nieuwe bestelling, maar spreek geen leugens uit. De maaltijden waren overigens super lekker en ik bestel altijd hier en nog nooit een probleem gehad!

Jan
28 februari 2021

Was heerlijk, op tijd klaar en waren royale porties

Visser
27 februari 2021

Top en snel bezorgd

Aukje de Swart
23 februari 2021
a.Wijnand
22 februari 2021

Weer heerlijk gegeten en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
7 februari 2021

S middags vroeg (12:30) al besteld zodat wij samen met onze dochter om 18:30 zouden kunnen eten. Iets waar ze de hele middag al naar uitkeek. Helaas om 19:00 nog geen eten geleverd. Na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat er nog 15 wachtende voor me waren. Op de vraag of ze vaart wilde maken zodat mijn dochter ook nog kon eten kreeg ik te horen: dat ik maar moest annuleren als ik het er niet mee eens was. Hierna werd de haak erop gegooid. Uiteindelijk om 20:00 mijn dochter een broodje pindakaas gegeven en naar bed gedaan. Uiteindelijk kwam de bestelling 2 uur te laat. Dat het vanwege de sneeuw iets langer kan duren snap ik, maar deze brutaliteit vind ik niet respectvol. Een maand geleden een soortgelijk voorval gehad. Dit werd uiteindelijk door de bedrijfsleidster netjes opgelost. Ondertussen besloten dat wij na jaren van maaltijden bestellen bij de Sphinx nu ergens anders gaan bestellen. Op deze manier laat ik niet met me omgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alissia
5 februari 2021

Heerlijke kapsalon. We bestellen snel weer!

Aukje de Swart
3 februari 2021
P. van Egmond
23 januari 2021
Sebastiaan
23 januari 2021

Planning 23:50 en bezorging was 0:35 zonder melding dat het later werd. Dat is wel een gemiste kans. Zelfs als het druk is dan moet een klant wel op de hoogte gesteld worden als het wat later wordt.

Kees
22 januari 2021

Ivm oponthoud is er gebeld naar ons. Goede service en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
21 januari 2021
Elisabeth De Bonnaires
17 januari 2021

Heerlijke Florida spareribs !!! Lekker veel en ook nog een frietje en kleine salade zat erbij als bonus! Super lekker allemaal

Ivonne R.
15 januari 2021

Wij hadden de kapsalon met kipshoarma en knoflooksaus. De patatjes waren nog lekker knapperig ondanks dat de kipshoarma er boven op lag. En de sla, wat apart was bijgeleverd, was vers en knapperig. De bestelling was op tijd afgeleverd en we hebben lekker gegeten!

Abi
15 januari 2021

Lekker tjappen!

A. Wijnand
11 januari 2021

Servise en bezorging waren prima niets op aan te merken Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cas
4 januari 2021

2 kapsalon : veel patat weinig vlees shoarma schotel groot : goed

Marcha
30 december 2020
Kees
30 december 2020

Levering exact op tijd en lekker gegeten.

Patrick
28 december 2020

Eten besteld om 16u45. Bezorgtijd 17u50. Gebeld om 17u30 dat het later werd ( 18u30 ) Uiteindelijk was het er om 19u15 en ook nog s niet het juiste formaat schotel... Eten was gewoon goed maar zit nu nog met honger...

Kooij
27 december 2020

Optijd bezorgd. Goed warm en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
25 december 2020
B. Lengers
25 december 2020

Zeer goed gegeten. Netjes op tijd en warm bezorgd en het was veel meer dan verwacht.

Ruud
21 december 2020

Het was weer lekker. 1 minpuntje : de extra bestelde sausjes waren jullie vergeten . Foutje kan gebeuren

Annemieke
19 december 2020
Rob
19 december 2020

Sla niet bij de warme gerechten in dezelfde tas bezorgen. Warme sla is niet lekker

Ruud
8 december 2020

Was lekker en snel bezorgd

Aukje de Swart
30 november 2020
Kooij
30 november 2020

Lekker eten. En belde netjes toen het wat langer duurder en wanneer de bezorger ging rijden

Andy
29 november 2020

Was niet zo pittig maar voor de rest 👌

Annemieke
28 november 2020
Gin
26 november 2020

Ik bestel al jaren bij Sphinx en het is altijd lekker weg te eten :D

Anoniem
24 november 2020

Smaakt altijd heerlijk

johan dekker
22 november 2020

goed en lekker eten

Cindy Arends
19 november 2020

Het eten was lekker. Alleen vonden de kinderen de kapsalon klein. We hadden een medium besteld

Kuiper
19 november 2020

Optijd. Zelf iets eerder. Warm veel smaak prima. Zou er weer bestellen

sandra
18 november 2020

Was weer heerlijk

Anton
15 november 2020

Prima eten, de bezorging was alleen een kwartier later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
15 november 2020

Top.. Was klaar bij ophaal 👌

Jacob
14 november 2020

De mixed grill deluxe is erg lekker en dit samen met lekkere patat en salade voor 30 euro - twee personen - is niet duur. Bezorging was ook prima

fabienne
11 november 2020

heerlijke spareribs en shaslick aanrader

Aukje de Swart
9 november 2020

Shoarma was lekker van smaak, de dikke patat vond ik wat minder bij de kapsalon passen

Afra
7 november 2020

Goed op smaak. Keurig alles ingepakt ontvangen. Zeer lange bezorgtijd. Ondanks het telefoontje dat het druk was en ze er nu echt aan kwamen. Helaas onze turkse pizza was lauw en slecht gerold.

johan dekker
5 november 2020

goed eten en een snelle bezorging

fabienne
1 november 2020

heerlijke shoarma, lekker vers, goed van smaak .

Bart Lengers
1 november 2020

Zeer lekker gegeten. Kwaliteit is na al die jaren onveranderd goed!

Samantha
29 oktober 2020

Het was weer heerlijk.

Astrid
18 oktober 2020
Cor
17 oktober 2020
Visser
16 oktober 2020

Heerlijk mals, wij hebben wederom genoten. Bezorger was vriendelijk en op tijd.

johan dekker
14 oktober 2020

heerlijk eten

Constantia
14 oktober 2020

Was goed ben heel tevreden.

Bianca
9 oktober 2020

Bezorger was vriendelijk en kwam precies op de tijd die vooraf was aangegeven. Helaas was het eten koud, de pita's niet gaar en waren er verkeerde sauzen meegeleverd.

Reactie van Sphinx

Bianca, wat vervelend om te lezen! Onze excuses, dit is niet wat u van ons eten mag verwachten. Als het goed is, is er contact met u opgenomen. Helaas was er een klant waarvan het huisnummer verkeerd was doorgegeven, waardoor uw eten veelste laat werd bezorgd. Bent u tevreden met de oplossing? Zo niet, neem even contact met ons op 😊

Visser
5 oktober 2020

Spareribs helaas stug, viel niet zo mals van het bot af als we gewend zijn. Bezorger was netjes op tijd.

Reactie van Sphinx

Dag mevrouw Visser, he wat balen! Onze excuses! Plaats de volgende keer in de opmerkingen dat uw eten niet naar wens was en wat er mis was. Ik stuur u een kortingscode per sms. Smakelijke groeten Sphinx

Visser
3 oktober 2020

Eten was weer perfect! Alleen wat langer gewacht dan normaal ivm drukte.

Reactie van Sphinx

Tot de volgende keer?! Groet sphinx

Fam.vijzel
3 oktober 2020

Eten geweldig maar 80 minuten wachten is erg lang

Reactie van Sphinx

Bedankt familie Vijzel, excuses voor de wachttijd. Wij proberen dit altijd te verbeteren, maar dat is niet altijd even makkelijk. Tot de volgende keer!

Carla
3 oktober 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Carla! Tot de volgende keer

Sharnelys
30 september 2020

De service was goed maar die speribs was niet lekker het smaak meer naar conoflook dan vlees

Reactie van Sphinx

Sorry :( laat dit voor de volgende keer even weten. Wij kunnen ook de saus voor de spareribs apart doen, de Mexicaanse saus is ook erg lekker. Hopelijk lijkt dat je lekker! Groet sphinx

Patrick P
28 september 2020

Voortreffelijk! Bezorger belde nog ff dat t iets later werd. Eten was lekker warm en goed op smaak.. Tot de volgende keer Sphinx!

Reactie van Sphinx

Thanks Patrick!! Tot de volgende keer!

peter
26 september 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Peter 🥳

Anoniem
26 september 2020

Zat enorm veel vet aan de spareribs (daar kan je ziek van worden) patat was beter dan de spareribs :(

Reactie van Sphinx

Onze excuses! Helaas was de kwaliteit van de spareribs de laatste tijd gevarieerd. Onze excuses, het was niet van de kwaliteit die je van ons verwachten. Plaats dit commentaar ook in de opmerkingen, zodat mijn collega hierop kan letten. Hopelijk tot de volgende keer.

Annemieke Van den broek
25 september 2020

Was weer heerlijk

Reactie van Sphinx

Bedankt Annemieke! Tot de volgende keer, smakelijke groeten, sphinx

Sandra
25 september 2020

Zoals gewoonlijk. Super lekker.

Reactie van Sphinx

Bedankt Sandra 🤗 tot de volgende keer! Smakelijke groeten, Sphinx

DBGY
24 september 2020

Eten was lekker, maar jullie hebben mijn blikje green tea vergeten erbij te doen!

Reactie van Sphinx

Onze excuses, je hebt gelijk! Uw bestelling is afgehaald, op het drinken is helaas niet goed gelet! Ik zal je een kortingscode sms’en dat je de volgende keer een gratis drankje krijgt.

Aukje de Swart
23 september 2020
Martijn
22 september 2020

Altijd prima in orde niks op aan te merken kwaliteit en smaak zijn altijd dik voor elkaar ga zo door mannen 👍

Reactie van Sphinx

Bedankt! Tot de volgende keer 😊

Wilma
22 september 2020

Spare ribs smaakten weer heerlijk

Reactie van Sphinx

Bedankt Wilma! Tot de volgende keer 😊

R. Buch
18 september 2020

Prima broodje shoarma eigenlijk is het altijd wel goed alleen de bezorging duurt soms lang.

Reactie van Sphinx

Beste Buch, onze excuses dit is terecht. Uw adres ligt vanaf de locatie vaak ‘het verste weg’. Ondanks dat, hopen wij dat uw eten warm is en goed blijft smaken 😊

Arno
12 september 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Arno! 😊 tot de volgende keer

Gerard
7 september 2020

Kwaliteit prima. Alleen duurde het bezorgen 45 minuten langer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Sorry Gerard! Onze excuses, groetjes!

Korstiaan
5 september 2020

Vaak bij jullie besteld en het is altijd heerlijk alleen dit x was het eten gewoon koud en da's best jammer als je allemaal vlees gerechten heb. Volgende x hopelijk weer lekker warm vlees

Reactie van Sphinx

Dag Korstiaan, onze excuses dat mag niet gebeuren! Plaats dit vooral in de opmerkingen, zodat mijn collega’s het eten sneller bij u kunnen bezorgen. Groet sphinx

Onbekend
1 september 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt! Tot snel 😊

M.K
31 augustus 2020

Spare Ribs was royaal en perfect van smaak zo ook de frites en salade. Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Thanks MK! Blij dat je tevreden bent, sorry voor de vorige keer! Wij hadden andere spareribs dan gewoonlijk aangeleverd gekregen. Helaas van mindere kwaliteit! Tot snel!

Thomas
29 augustus 2020

zoals altijd perfect voor de trek.

Reactie van Sphinx

Bedankt Thomas! Tot snel!

Anoniem
29 augustus 2020

Lekkere spareribs👍😋

Reactie van Sphinx

Bedankt! Tot snel!

Aukje de Swart
26 augustus 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje! Tot snel!

Patrick
16 augustus 2020

Bezorging en bezorgtijd top! Kwaliteit eten niet wat we gewend waren deze keer... Spareribs waren voorgekookt en afgegrild.. zonder voorkoken zijn ze lekkerder ;) Kom op Sphinx, op naar de volgende keer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Patrick, hè wat jammer nou! Sorry sorry sorry, wij hadden ‘andere’ spareribs geleverd gekregen dan gewoonlijk. Wij koken de spareribs zeker niet voor, maar de kwaliteit was zeker weten anders! Wij hopen je toch snel weer te zien, groet sphinx

Carina
16 augustus 2020

Vlees was taai, sparerribs waren ronduit goor en veel te scherp Kwalitatief was het niet best

Reactie van Sphinx

Beste Carina, je hebt gelijk! De spareribs waren van een andere kwaliteit dan dat je gewend bent. Wij zijn hier nu alert op, onze excuses hiervoor! Toch hopen wij je snel te zien, groet Sphinx

Onbekend
16 augustus 2020
M.K
15 augustus 2020

Helaas viel het dit keer tegen, echt niet gewend. Kleine portie, waren paar kleine stukken Spare Rib, ongeveer 7 en dat was het... veel minder als dat ik normaal gewend ben in de portie. Wilde niet telefonisch klagen, misschien wel druk?! maar vond het jammer. Friet en salade was wel prima zo ook de bezorging.

Kees
12 augustus 2020

Lekker gegeten. Bezorging was op tijd door een vriendelijke bezorgster.

Reactie van Sphinx

Bedankt Kees! Tot snel =)

Arjen
12 augustus 2020

Eerste keer Sphinx. Kwaliteit was prima en bezorging snel en netjes in een mooie doos met de gerechten netjes verpakt.

Reactie van Sphinx

Bedankt Arjen! Daar werken wij hard voor, bedankt voor jouw compliment! Zeker niet de laatste keer toch?!

Alex
7 augustus 2020

Heerlijk gegeten, friet was top, de rest ook, maar normaal zijn bij de meeste de friet slap,

Aukje de Swart
5 augustus 2020
Walter
4 augustus 2020

Gewoon goed

Reactie van Sphinx

Bedankt Walter! 😊

Geo
4 augustus 2020

Gewoon lekkere spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
19 juli 2020

Was weer erg lekker. En bezorging op tijd 👍👍👍

Kees
8 juli 2020

Lekker genoten van een heerlijke schotel.

Aukje de Swart
2 juli 2020
Ik
1 juli 2020
Annemieke Van den broek
29 juni 2020

Mooi op tijd bezorgd, het was heerlijk... goed warm. Ik werd netjes gebeld .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
26 juni 2020

helaas 2de keer in een week dat de pizza niet was zoals ik gewend ben. Veel te veel kaas op de pizza waardoor hij niet lekker meer is

goed
25 juni 2020

eten was lekker bezorging klopte precies :P

Bertus kramer
14 juni 2020

Weer heerlijk zoals altijd gegeten. Héérlijke lams shorma grote portie. Zeker 6 sterren waard. En gehakt . hiervan was de smaak goed alleen veel te droog. Waarschijnlijk doordat het op een stokje had gezeten en het laagje gehakt erg dun was. 2 sterren.

Brigitte Drok
8 juni 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea Lammerts van Bueren.
7 juni 2020

Super lekker gegeten het enige minpuntje is als de bestelling iets later komt dan graag even een berichtje of een belletje ,verder was het geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.Jullie hebben er een klant bij.

Vincent
3 juni 2020

Heeft 1,5 uur geduurd. Dat is lang als je honger hebt.

Mirjam
3 juni 2020

Was heerlijk, shoarma was heerlijk van smaak. Kip shoarma heerlijk kruidig en absoluut niet droog echt een aanrader. Patat is goudbruin en knapperig.. Met andere woorden perfect eten en goede service en bezorging.

Nipper
2 juni 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd heerlijke spareribs shoarma kwa smaak wij het lekkerst vinden sallade patat sausjes was weer genieten met het gezin complimenten tot volgende keer mvg steef

Mike
31 mei 2020

Zeer lekker eten en op tijd met bezorgen en lekker veel

Thea Lammerts
31 mei 2020

Het eten was heerlijk en precies op tijd gebracht een goed service bedankt.

Aukje de Swart
30 mei 2020
John
30 mei 2020

Goede , vriendelijke bediening . Prima eten voor een leuke prijs , grote keus .

Bi
21 mei 2020
Tineke slagter
11 mei 2020

Super goed eten, we hebben er van gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 mei 2020

was erg lekker en de bezorger was erg vriendelijk

Aukje de Swart
9 mei 2020
charite
1 mei 2020

heerlijk zoals altijd voor herhaling vatbaar

Kooij
28 april 2020

Heerlijke warme gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korstiaan zwanenburg
25 april 2020

Was weer erg lekker zoals altijd

Reactie van Sphinx

Bedankt en tot snel! 😎 take care!

Aukje de Swart
25 april 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje! 😎 take care!

Marlute
25 april 2020

Goede kwaliteit eten en goede service!

Reactie van Sphinx

Bedankt Marlute! Dat was natuurlijk geen probleem 😊 bedankt voor de bestelling en tot de volgende keer!

Lierens
25 april 2020

Alweer super eten bestel hier je eten en je wilt nooit meer wat anders

Reactie van Sphinx

Gelukkig maar Lierens! Tot snel, take care! 😎

Sander kloes
21 april 2020

Heerlijk eten en zoals gewoonlijk op tijd geleverd

Reactie van Sphinx

Bedankt Sander! Tot de volgende keer, take care! 😎

Carina
18 april 2020

Vooral de spontaniteit en vrolijkh8van de bezorging was een plus Eten was ook prima

Reactie van Sphinx

Bedankt Carina! Ook een leuk compliment voor onze bezorgtopper! Wij geven het aan haar door 😎 take care!

Nelleke Barten
16 april 2020

Bestellen ging heel makkelijk, eten was zalig en veel meer dan we op konden

Kooij
15 april 2020

Bezorgd binnen bezorgtijd, eten goed warm, goed verpakt. Heerlijk gegeten

Reactie van Sphinx

Bedankt Kooij! Graag tot snel 😎 take care!

Gerard
13 april 2020

Zoals altijd was het eten en de bezorging geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt Gerard! Tot snel! Groetjes en take care! 😎

lierens
3 april 2020

Super was echt het lekkerste eten wat ik in jaren heb besteld goede service

Reactie van Sphinx

Bedankt Lierens! Zo’n leuke opmerking maakt ons bijna verlegen! Tot snel 😎

Annette Peters
2 april 2020

Was super gaan het in deze tijd meer doen

Reactie van Sphinx

Bedankt Annette! Dat waarderen wij enorm! Take care! 😎 en tot de volgende keer!

Gerard
30 maart 2020

Alles was weer top . Warm en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt Gerard! Tot snel! 😎

Patrick
29 maart 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Patrick 😊 tot de volgende keer! Take care, team Sphinx

Aukje de Swart
27 maart 2020

Heerlijk

Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje! Pas goed op jezelf! Tot de volgende keer, team Sphinx

M.K
26 maart 2020

Kipschnitzel schotel was smakelijk, frites knapperig en de salade prima verzorgd. Top!

Marcel
26 maart 2020

Was weer top, en snel bezorgd,

Reactie van Sphinx

Bedankt Marcel 😊 tot de volgende keer! Groet Sphinx

Sharon
25 maart 2020

Zoals altijd overheerlijk! Daarnaast willen onze extra dank geven voor de extra attentie erbij. Dat was ontzettend lief en wij voelen ons erg gewaardeerd als jullie klanten!

Reactie van Sphinx

Hier worden wij blij van Sharon 😊 bedankt voor jullie vertrouwen en tot de volgende keer! Let goed op elkaar! Groet Sphinx

Nipper
23 maart 2020

Heerlijke spareribs shoarma heerlijk gegeten met het gezin friet sallades 👍👍

Visser
22 maart 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Visser! 😊Take care, Sphinx

Peter van Egmond
22 maart 2020

Zoals voorgaande keren was het weer erg lekker

Reactie van Sphinx

Bedankt Peter 😊 tot de volgende keer! Groet Sphinx

Smit
15 maart 2020

Goeie service en heerlijk warm eten

Reactie van Sphinx

Bedankt meneer Smit 😊 tot de volgende keer

Van hest
15 maart 2020

Echt wederom fantastisch! De ribben waren erg lekker, goede laag saus ook. De patat was ronduit geweldig, zonder gein heel goed. Zelfs de pizza Margherita was beter dan die d Italiaan vorige week. Vaste klant hier, dat blijven wij ook. Gr.

Reactie van Sphinx

Hier worden wij vrolijk van 🥰 bedankt voor het leuke bericht! Wij zullen ons best blijven doen, groet Sphinx

Aukje de Swart
12 maart 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje! Tot de volgende keer

richard philipsen
11 maart 2020

het eten was er weer snel en super lekker tot snel

Sandra
9 maart 2020

Alles was heerlijk gekruid. Jammer genoeg was de kebab wat taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Onze excuses Sandra, wij zullen er op letten! Als je nog eens kebab bestelt, plaats dan een opmerking hierover. Dan zijn wij hier extra alert op! Tot snel, groet Sphinx

Sieta Pomper
9 maart 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Siets! 😊 tot de volgende keer! Groet, Sphinx

Geo
8 maart 2020

Heerlijke spareribs

Reactie van Sphinx

Bedankt Geo! Tot snel! Groet Sphinx

Stephan
5 maart 2020

Zeer goeie pizza en kwam nog 20 min eerder ook

René
3 maart 2020

Erg goed

Reactie van Sphinx

Bedankt René! Tot de volgende keer! Groet Sphinx

van egmond
3 maart 2020

keurig en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nancy
26 februari 2020

pizzas’s zijn veranderd in smaak en grootte, was eerst iets groter en gister proefde ik bijna geen smaak was eerst VELE malen lekkerder .. is ook te kort in de oven gelaten dan eerst, krijg ook geen knoflooksaus meer heel opeens! als het zo blijft zal ik ook niet meer bestellen

Eric
23 februari 2020

Was weer heerlijk

M.K
22 februari 2020

Terechte 2x 5 sterren! Alles compleet, vers, heet en het belangrijkste smaakte weer prima! Toppertje!

Aukje de Swart
30 januari 2020
richard philipsen
30 januari 2020

dit keer een kapsakin besteld iets te weinig vlees naar mijn zin verder was het heerlijk met die kip kruiden erover heen toppie

Gerard Pronk
27 januari 2020

Was weer top. En keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fran
27 januari 2020

Was weer top Ietwat laat maar drie keer sorry is echt genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
25 januari 2020
Patrick Ster
21 januari 2020

Subliem... Bezorging lekker optijd.. Eten weer heerlijk en goeie porties.. Aardige bezorger.. Keep on Sphinxing 🤪

M.K
21 januari 2020

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
18 januari 2020
Ruud Buch
17 januari 2020

Prima eten maar te late bezorging.

Van hest
16 januari 2020

Bezorging keurig op tijd (meneer maakte excuses voor 5 min te laat) erg vriendelijk. Alles goed warm, patat lekker knapperig, voldoende saus. Goed gegaarde ribben, niet voor niets dat wij al tijden vaste klant zijn!!

Sieta Pomper
12 januari 2020

Was goed en het eten was warm.

Johann
12 januari 2020

Zou een uur duren .duurde uiteindelijk 1uur 25.had een pizza shoarma besteld maar er lag bijna geen shoarma op .1 klein bakje knoflooksaus erbij voor een hele pizza is wel weinig.waren er voorheen min.2 Toen ik voor de eerste keer bestelde was het sneller en beter.werd nog gebeld of ze het eerder konden brengen.

Ruud
6 januari 2020

Supersnelle bezorging wel op een zondag om circa 23.15 uur. Kwaliteit is prima en het was nog bloedheet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje de Swart
3 januari 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje! Gezond 2020! Groet Sphinx

Johan Dekker
2 januari 2020
Reactie van Sphinx

Bedankt Johan! Gezond 2020! ????

Kees
2 januari 2020

Goede informatie tijdens het gehele proces tot aan de levering thuis.

Reactie van Sphinx

Bedankt Kees! Smaakvol en gezond 2020 toegewenst!

Eric
2 januari 2020

Aardig personeel, goed geholpen en de kapsalons en broodje shiarma waren heerlijk.

Reactie van Sphinx

Bedankt Eric! Een mooi smaakvol, en vooral ook muzikaal, 2020 toegewenst! Groet Sphinx

Visser
1 januari 2020

Weer heerlijk gegeten, prima op tijd bezorgd

Reactie van Sphinx

Bedankt voor jouw reactie! Een mooi 2020 ????

M.K
31 december 2020

Bezorging duurde wel even (1 uur en 20 minuten) maar de kwaliteit en smaak was wederom prima in orde.

Bries
25 december 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Bries! Voor het bestellen via de website en de recensie! Smakelijke groeten, Sphinx

Jolanda
23 december 2019

Heerlijke ribben,en op tijd bezorgd zoals aangegeven👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt Jolanda! Fijne jaarwisseling gewenst =) smakelijke groeten Sphinx

richard
23 december 2019

zoals altijd heerlijk en snel bezorgt bedankt tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt voor de leuke recensie =)

Natasja
23 december 2019

Heerlijk gegeten, binnen een half uur had ik mijn bestelling en dat op zondag! En een lief briefje erbij. Eet smakelijk en fijne feestdagen. Jullie bij Shinx ook fijne dagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt voor je lieve berichtje! Dat waarderen wij, hopelijk tot in 2020 ???? groet Sphinx

Aukje de Swart
21 december 2019
Reactie van Sphinx

Thanks Aukje ????

Mir
18 december 2019

Betaal voor 1 broodje extra, niet gekregen. Vraag om uiensaus, niet gekregen. De boel was niet warm, dit was na lange tijd de eerste maar meteen weer de laatste keer. Zo jammer...

Reactie van Sphinx

Onze excuses Mir! De uiensaus was op en normaliter bellen wij dan even op. Ook vervelend van het broodje! Wij gaan even opzoek naar een oplossing hiervoor.

Timo
17 december 2019

Wederom top! Zoals altijd. De pittige spare ribs mogen van mij persoonlijk wel wat pittiger, maar daar vraag ik volgende x gewoon om. Moest eerst een idee krijgen hoe ze smaakten.

Reactie van Sphinx

Bedankt voor je leuke bericht Timo! Hoe heter hoe beter? Goed idee om dit in het opmerkingenveld te zetten, dan houden wij hier rekening mee! Fijne feestdagen!

Stefan Schipper
16 december 2019

Beste pizza’s van Den Helder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt Stefan ???? fijne feestdagen! Groet Sphinx

Stef
16 december 2019

Eten was zoals altijd erg goed Alleen hadden we een peperoni pizza besteld en kregen een salami pizza

Reactie van Sphinx

Stef onze excuses hiervoor! Plaats voor mijn collega’s de volgende keer een opmerking. Dan zijn wij hier extra attent op! Fijne feestdagen!

Johan Dekker
16 december 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Johan!

Rinus
6 december 2019

Het eten was lekker en goed. De bestelling werd precies op tijd gebracht.

Reactie van Sphinx

Bedankt voor jouw reactie Rinus! Tot de volgende keer =)

Ruud
5 december 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Ruud ☺️

richard
4 december 2019

het eten was gister weer uitermate lekker tot snel

Reactie van Sphinx

Thanks Richard ????

Stef
3 december 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Stef ????

philipsen
1 december 2019

zoals altijd was het eten om je vingers bij op te eten

Reactie van Sphinx

Bedankt Philipsen! Tot de volgende keer! Smakelijke groeten, Sphinx

Femke
30 november 2019

Het was er 20 minuten eerder, heel fijn!!!

Reactie van Sphinx

Hi Femke! Kijk eens aan, dit horen wij graag! Tot de volgende keer =) smakelijke groeten Sphinx

Aukje de Swart
30 november 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje de Swart! ????

Ruud Buch
25 november 2019

Op zondag om 23.42 uur shorma en tosti kaas besteld. Ze waren er circa 30 minuten later dat is super snel maar wel voor het eerst meestal duurt het 1 tot 1,5 uur als je vroeger op de avond besteld. De kwaliteit is prima en ook goed warm. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt Ruud! Als jij zo tevreden blijft, blijven wij zeker zo door gaan! Tot de volgende keer!

Gerard
25 november 2019

Was zoals altijd weer erg lekker. Goed warm en de bezorging was even te laat, maar evengoed top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Bedankt voor je geduld Gerard! Mijn excuses dat ik u niet had opgebeld! Tot de volgende keer!

Timo
24 november 2019

Sphinx is altijd goed. Eten komt warm aan, veel sauzen bij de spare ribs en patat. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Thanks Timo ????

TJ de Jong
24 november 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt TJ de Jong! ????

Natas
18 november 2019

Er zat helaas heel erg veel vet aan de shoarma en mijn broodje was heel erg hard. De heren hadden mixed grill, was goed gekruid maar de spareribs waren een beetje aangebrand. De heren vonden het wel een beetje een tegenvaller helaas.

Reactie van Sphinx

Hi Natas, vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Mocht je nogmaals een bestelling plaatsen, plaats deze klachten als opmerking. Dan kunnen mijn collega’s er rekening mee houden en er extra opletten.

J. Tilder
18 november 2019

bezorging niet al te snel. Smaak van de shoarma en spareribs is prima, alleen was de shoarma erg vet, de patat lauw en de salade warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Hallo mw. Tilder. Onze excuses hiervoor! Dat is vervelend! Wij proberen de salade zo ‘ver mogelijk’ van de warme gerechten te plaatsen. Maar dit is niet altijd even goed mogelijk. Een extra tas zou de oplossing kunnen zijn maar dat is niet efficiënt. U kunt deze opmerkingen (met name over de patat) bij uw nieuwe bestelling plaatsen, dan houden mijn collega’s hier meer rekening mee. Mocht er iets zijn, dan kunt u telefonisch contact opnemen, dan lossen wij het probleem direct voor u op! Groet Sphinx

Kees
18 november 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Kees! ????

Ruud
17 november 2019

Lekker. Patatjes waren een beetje te koud

Reactie van Sphinx

Hi Ruud! Wat jammer, koude patat is lang niet zo lekker natuurlijk! Onze excuses hiervoor! Plaats deze opmerking bij uw volgende bestelling, dan houden wij er meer rekening mee! Groet, Sphinx

Natasja
14 november 2019

Shoarma schotel was lekker. Patat was erg lauw.

Reactie van Sphinx

Hi Natasja, onze excuses voor de lauwe patat. Dat is niet zo lekker! U kunt uw opmerking bij de volgende bestelling plaatsen, dan gaan wij hier extra opletten! Bijvoorbeeld met het inplannen van de routes, groet Sphinx

walter
12 november 2019

top

Reactie van Sphinx

Bedankt! ????

René
12 november 2019

Erg lekker en snel bezorgd

Reactie van Sphinx

Bedankt René! Tot de volgende keer

Zwart
4 november 2019

Bij aankomst koude patat en de vlees gerechten waren ook niet al te warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sphinx

Onze excuses mevrouw Zwart! Wij zullen hier meer rekening mee houden met het inplannen van uw route! U kunt ook een opmerking plaatsen, zodat mijn collega’s hier extra op zullen letten! Groet, Sphinx

walter
3 november 2019

lekker

richard philipsen
27 oktober 2019

vroeger bezorgd dan de bedoeling was en het was om de vingers bij op te eten SUPER

Fran
26 oktober 2019

Prima weer

Bern
14 oktober 2019
TJ de Jong
3 oktober 2019

Sneller bezorgd als verwacht. Heerlijk gegeten.

Hessel
29 september 2019

Heerlijke spareribs, snel gebracht. Helemaal top!

Aukje de Swart
21 september 2019
Jan
15 september 2019

Was lekker eten en goede porties👍🏼

M.K
14 september 2019

Kipsaté, frites en salade weer van prima kwaliteit. Vlotte bezorging. Toppertje!

Gerard
9 september 2019

Eten perfect, en de bezorging ruim op tijd

Geo
30 augustus 2019
Sharon
27 augustus 2019

Zoals altijd weer heerlijk! We hebben met zn allen genoten en het ging schoon op! Wederom bedankt. Excuus aan de vriendelijke bezorger dat we geen muntje extra voor hem in huis hadden.

Hester
23 augustus 2019

Het eten was heerlijk. Goede kwaliteit. Wel werd onze bestelling 40 minuten later bezorgd dan beloofd. Hier werden wij keurig over gebeld en we kregen gratis drinken. Super service!

Fabian
22 augustus 2019

Bezorging was sneller als verwacht. Kapsalon was helaas voornamelijk patat, wel te eten maar echt bijna geen kaas of vlees. Burger was zo als gewoonlijk weer lekker!

Lisette
17 augustus 2019

Snel bezorgd. Warm eten en lekker.

Reactie van Sphinx

Bedankt Lisette! =) tot snel!

Aukje de Swart
16 augustus 2019
Reactie van Sphinx

Bedankt Aukje =) tot de volgende keer!

Vd Veer
8 augustus 2019

Heerlijk "ouderwets" broodje shoarma :-)

Reactie van Sphinx

Bedankt vd Veer! Tot snel!

Patrick
7 augustus 2019

Was lekkerrr en op tijd! Zoals gewoonlijk!

Reactie van Sphinx

Bedankt Patrick! =)

Korstiaan
5 augustus 2019

Het spijt me verschrikkelijk wij bestellen dit gerecht omdat het erg lekker is maar nu was het vlees echt niet gaat je kan hier helaas geen foto's plaatsen maar het vlees was nog gewoon rauw van binnen echt nog diep rood. Verder was de patat helemaal koud. Nog Maals sorry normaal altijd heerlijk te eten bij jullie maar nu lag het na 10 minuten al in de prullenbak

Reactie van Sphinx

Beste Korstiaan, wat vervelend om dit te lezen! Onze excuses! Mogen wij naar aanleiding van uw klacht telefonisch contact opnemen?

Aukje de Swart
27 juli 2019
Reactie van Sphinx

bedankt Aukje =)